Zdravím, jsem ve 32tt a prosím o pomoc. Trápí mě žáha a to dost :D co s tím? :D
Mě trochu pomáhala Coca-Cola po douscich, nebo u prvního syna ovocné renie. U druhého jen ta Cola
Mně nepomohlo nikdy nic. Že začátku mi pomohl banán, mléko a Renie, v pozdějším stádiu už nic. Měj víc pod hlavou a vydrž to 🙈
Rennie a mandle
Pomáhá mi mléko - ale jen na chvilku.
Jedla soda a nejist moc pozde vecer
Me pomohl gastrofruit od Dr. Max. Je vhodny pro tehotne i cukrovkare
Nedam dopustit na Anacid. Diky nemu jsem preckala obe tehotenstvi
Já už ke konci vypila i 3 litry mlíka denně, to jediné aspoň na chvíli zabralo.
Já jsem 28.tyden a teď jsem měla zrovna krušnou moc, pálila mě fakt ještě celý druhý den než mi manžel sjel do lékárny pro Gaviscon a ten teda pomohl hned..fuj chce to se vyhýbat čokoládě, sladkému pečivu, citrusům..já jsem si dala večer chlebík s nutelou co dcera už nechtěla a zapila pomerančovym džusem a konec..jinak mlíko prý pomůže na chvíli ale pak naopak ten vápník v něm zas provokuje zvýšení tvorby těch žaludečních kyselin..
Když to je málo, tak pořád pít vodu a časem to přejde (aspoň dodržuji pitný režim) a případně mléko. A pak zjišťuji, že dost vadí kyselé ovoce (musím ho něčím osladit, pak to jde), občas i mé oblíbené mandarinky a občas vlastně ani nevím co. Snažím se sledovat, co to způsobuje a minimalizovat. Ale jsem teprve 23tt, tak mě to teprve začíná zlobit 🙂.
Všem moc děkuji :D pomohl mi banan, asi na hodinu :D Je to děs :D
Ja se vzdy napila mlika. Nic jineho jsem nezkousela. Sice to zabralo na chvili, ale nejak jsem to vydrzela 😀
Mě pomáhá si lehnout na levý bok a napít se mléka.Jsem taky 32tt a taky jsem tím trpěla.Jinak pomáhá nejíst moc kořeněný jídla.
@karol1996 me nepomáhají nic ale kdyz jsem spala ve zvýšené poloze jako hlavu tak trosku jinak jsem cucala renie ale pomohlo vzdy jen na chvili