Pálení žáhy v těhotenství

karol1996
15. pro 2018

Zdravím, jsem ve 32tt a prosím o pomoc. Trápí mě žáha a to dost :D co s tím? :D

velas
15. pro 2018

@karol1996 me nepomáhají nic ale kdyz jsem spala ve zvýšené poloze jako hlavu tak trosku jinak jsem cucala renie ale pomohlo vzdy jen na chvili

lucie01
15. pro 2018

Mě trochu pomáhala Coca-Cola po douscich, nebo u prvního syna ovocné renie. U druhého jen ta Cola

preiba
15. pro 2018

Mně nepomohlo nikdy nic. Že začátku mi pomohl banán, mléko a Renie, v pozdějším stádiu už nic. Měj víc pod hlavou a vydrž to 🙈

lv
15. pro 2018

Rennie a mandle

michaela19911991
15. pro 2018

Pomáhá mi mléko - ale jen na chvilku.

vikinkav
15. pro 2018

Jedla soda a nejist moc pozde vecer

zrzeckas
15. pro 2018

Me pomohl gastrofruit od Dr. Max. Je vhodny pro tehotne i cukrovkare

majajaa
15. pro 2018

Nedam dopustit na Anacid. Diky nemu jsem preckala obe tehotenstvi

evka_jurca
15. pro 2018

Já už ke konci vypila i 3 litry mlíka denně, to jediné aspoň na chvíli zabralo.

mialagia
15. pro 2018

Já jsem 28.tyden a teď jsem měla zrovna krušnou moc, pálila mě fakt ještě celý druhý den než mi manžel sjel do lékárny pro Gaviscon a ten teda pomohl hned..fuj chce to se vyhýbat čokoládě, sladkému pečivu, citrusům..já jsem si dala večer chlebík s nutelou co dcera už nechtěla a zapila pomerančovym džusem a konec..jinak mlíko prý pomůže na chvíli ale pak naopak ten vápník v něm zas provokuje zvýšení tvorby těch žaludečních kyselin..

merope
15. pro 2018

Když to je málo, tak pořád pít vodu a časem to přejde (aspoň dodržuji pitný režim) a případně mléko. A pak zjišťuji, že dost vadí kyselé ovoce (musím ho něčím osladit, pak to jde), občas i mé oblíbené mandarinky a občas vlastně ani nevím co. Snažím se sledovat, co to způsobuje a minimalizovat. Ale jsem teprve 23tt, tak mě to teprve začíná zlobit 🙂.

karol1996
autor
15. pro 2018

Všem moc děkuji :D pomohl mi banan, asi na hodinu :D Je to děs :D

leymea
15. pro 2018

Ja se vzdy napila mlika. Nic jineho jsem nezkousela. Sice to zabralo na chvili, ale nejak jsem to vydrzela 😀

nikkossek
16. pro 2018

Mě pomáhá si lehnout na levý bok a napít se mléka.Jsem taky 32tt a taky jsem tím trpěla.Jinak pomáhá nejíst moc kořeněný jídla.