Zdravím.😊 Už pár dní mě pálí žáha po každém jídle co sním..😕
Plus jsem si všimla, že mě bolí záda v dolní části a v podbříšku..🤨
Neměla jste některá z vás podobný problém? Byla bych moc ráda za rady!🙂
Díky. 🙂
Me ted taky trápí pálení žáhy - naštěstí pomáhá Rennie . 😉
@gabbbbbb dost zalezi, jestli jsi tehotna nebo ne. U netehotne je to vetsinou dano nevhodnou stravou (smazene, mastne, sladke). U tehotne utlacovanym zaludkem. V tomto tehotenstvi mi bohuzel nepomaha nic. Minule mi zabiraly mandle.
Jj, od 8 měsíce jsem nevytahla paty,aniž bych měla u sebe rennie,nebo gaviscon. Ještě bývalo dobré tums. Jelikož jsem na refluktus často trpěla před těhotenstvím,tak to pro mě bylo ještě horší. Ale po porodu klid
@zelenaesmolda Mě taky na to nic nepomáhá, rennie jsem si vzala, ale po chvilce cumlání jsem musela vyhodit, protože už mi z toho bylo na zvracení..😀 a mléko nepiji abych zkusila to..
@amazonkajanik Ano, četla jsem že v těhotenství pálí žáha..🙂 a taky, že to i může být příznak těhu.. :D no .. uvidíme.
Mě pálila žáha v obou těhotenstvích a v tom druhém to bylo fakt peklo poslední měsíc, nepomohlo mi nic (v počátcích jedlá soda) a přetrvalo to ještě pár dní po porodu. 🙂
mě pomáha gaviscon. Tři lžičky po každém jídle. Na záda je super jóga pro těhotné (na youtubu je toho tuna).
@gabbbbbb
mleko urcite ne!
ono ti sice pomuze v tu chvili ale okyseli zaludek takze ve vysledku je to jeste horsi
pokud je to opravdu nesnesitelne (ja jsem treba v noci ani nemohla spat) tak jdi k doktorovi at ti neco napise.
Jedlá soda, sukralfát, inhibitor protonové pumpy. Vyvarovat se dráždivých jídel. Doporučuje se např. Zázvor, mrkev, zelí
Ne, není, do dávky 4g se může.
Mne radila lekarka nejit si po jidle lehnout a nejist drazdiva jidla.
@gabbbbbb
me v tehotenstvi priserne palila zaha,hlavne po sladkem.nepomahaly ani volne prodejne leky,musel mi dr.napsat nejake sumaky proti paleni zahy,byly na predpis ale pomohly 🙂