Ahojky,
mám dotaz. Od té doby, co jsem znovu nasadila antikoncepci mi začaly padat více vlasy. Nevím jestli to je tím, nebo stresem (rozchod rodičů, maturita, změna brigády a menší hádky/neshody s přítelem), nebo třeba po očkování proti covidu.. mám trošku zvýšené jaterní testy ale jinak by vše mělo být v pořádku (mám nedávno dělané krevní testy snad úplně na všechno - alergie a nevědělo se na co, nemám teda krevní obraz tak může se ještě něco objevit tam?)
Předem děkuji
@makkyv beru různé vitamíny/doplňky stravy na podporu růstu, myju šamponem s kofeinem, nežehlím si je, barvu/melíry mám tak 2x ročně (jsem přírodní blond a ještě ke všemu je mám hodně jemný) 🙈 opravdu s nimi nedělám nic tak hrozného.. teď ještě teda v prosinci půjdu znovu na ty jaterní testy a + mi tam dala i ten krevní obraz
@eminka001 Tak uvidíš co ty testy.. záleží opravdu co komu sedne z těch šampónů, tenhle by ti třeba sedl, ale nemusí😔 já bojuji s akné trošku a co všem na 99% pomohlo, mě ne.. a pak mi pomohl obyč pudr na zadek😀 takže ještě bych možná zkusila ten Šampón vyměnit a ty testy, jsi opravdu šikula, že to nepodceňuješ!👍🏼
@makkyv já mám atopický ekzém, takže pokud zkouším něco nového, tak do toho musím jít s tím, že mi to ublíží (proto se třeba často vracím k věcem, které jsem používala v dětství jako například tělová mléka apod.) a proto se tomu snažím vyvarovat 🙂 bohužel moje zdraví je tak chatrný, že to hned řeším (i když to nemusí nic znamenat) 😅
@eminka001 Když jsem pročetla pár komentářů, tak máš horší zdraví. Mně začaly padat vlasy po pár letech s crohnem a i po porodu, kdy i muž už se bál, že zůstanu plešatá - denně jsem vyčesala velký chuchvalec vlasů. Melíry jsem měla max.1ročně, jinak jen stříhání. Žehlení ani fén defakto nepoužívám. Na vypadávání jsme vyzkoušeli různé věci, preparáty z lékárny a nic, pomohl jen opravdu čas. U crohna to bylo vlivem nedostatečným vstřebáváním živin. Po porodu zase hormony. Jinak i stres s tělem umí udělat své, takže to může být od toho. Uvidíš, jak ti dopadnou testy.
@eminka001
Ahoj. Opravdu to může být i stresem nebo po očkování, příčin může být opravdu více. Mě zase hodně padaly vlasy při změně počasí a hlavně po porodu. Kamarádce padají kvůli zase něčemu jinému. Takže opravdu toho je více, je ale super, že to řešíš a nenecháváš jen tak.😊
Záleží čemu jsi otevřená, někomu pomohly nějaké vitamíny, někomu změnit životosprávu, opět toho je více. Já mám jednu paní co pracuje u TianDe a mě teda osobně i té mojí kamarádce pomohl šampón od nich. Není jen tak klasický a opravdu jsem měla velké změny a není ani nějak drahý, velké balení. To za sebe mohu doporučit já. Teď záleží jak ti ještě poradí holky tady.
Hezký večer. 😊