Ahojky děvčata.
Vím ze je tu x témat.
Ale zajímal by mě vás názor co zkušenost.
Už třetí měsíc z neznáme příčiny my padají dost vlasy. Nechápu proč. Začalo to začátkem května.
Covid jsem neprodělala a rodila jsem už před 2 lety a padanim vlasu po porodu jsem si prošla dávno a to přestalo ale teď toto a nevím proč.
U dr jsem di nechala zjistit krev a ta je ok.
Nevíte někdo co by proč to mohlo být. ??
Strašně mě to štve. Jen sahnu do vlasu tak pořad taham vlasy ale pokaždé když sahnu. Myti vlasu je vždy strach. A cesani vlasu to same.
Děkuji všem za odpovědi a přeji krasne léto.
@eloise02 nevím o tom prave. Covid nikdo u nás v rodině neměl a chodila jsem často na testy kvůli rodičům a vždy negativní. Je to sice blbe, ale aspoň jste věděla proč. Jsky je důvod ze to byl covid. Já důvod opravdu neznám a děsí mě to.
@strasidelko dobrý večer, příčin může být více, jestli máte zájem se o tom pobavit více tak mi napište zprávu a zkusíme přijít na příčinu. Jinak já osobně toho zkusila nespočet tak můžeme pak vyřazovací metodou zjistit s čím ještě nemáte zkušenost.
@strasidelko A co stres a prepeti organismu? Mně padaly nejvíc pak vlasy. Projevilo se to pak až po nějaký době. Jinak mně pomohl šampon Plantur.
@gilraen999 a jaký přesně ten sampon prosím?
@strasidelko Plantur 39 ten zelený měla jsem i vodičku a teď koukám že mají i kapsle. Fakt mi začaly ty vlasy i rychleji růst a přestaly padat. Ale pokud máte stres velký je třeba se hodit do pohody. U vlasů se projevuje padání až s odstupem času. Celkově tělo to bere tak, že když nemá živiny, nebo má velký výdej energie tak chrání tělo a začnou se oslabovat vlasy a nehty jako první. Koukněte i na jídelníček jestli máte dostatek bílkovin, vitamínů a enzymů rada za mě teda 🙂
@gilraen999 děkuji zkusím koupit. A jak rychle vám zabral? A vám padaly vlasy cca jak dlouho než jste koupila sampon. Mě už dva měsíce a fakt nevím důvod. Ti mě na tom štve ze se bojím jak dlouho ještě a abych se nemusela ostříhat když už mi narostly vlasy do půlky zad.
a brala doktorka i odběry na štítnou žlázu?
nechybi ti nejaky vitamin? mas dost zeleniny a ovoce ve strave? me se padani vlasu hodne zlepsilo kdyz jsem zaradila vitamin B,C,D magnezko a probiotika🙂 jako nevim co konkretne zabralo ale zabralo 🙂
@mia255 děkuji moc. No krom probiotik vše beru vitaminy. Zkusím ještě ty. Já jim prave hodně zeleniny a ovoce. 🤷🏻♀️
@ajka198 jj brala a ta je v pořádku.
Ahoj, padaly mi vlasy po covidu, bylo to taky šílené, celé chomáče... Taky, kdykoliv jsem sáhla, tak jsem ji vytáhla hrst. Nakoupila jsem si více přípravků, načetla si o tom kde co a nevím co přesně z toho zabralo, ale trvalo to osm týdnů, než jsem viděla výsledek. Mám jak šampon proti padání vlasů tak ampule, vitamíny co piju a organickou vodu z kopřivy. Jinak můžu doporučit ampule od Vichy (Dercos), je to dražší, ale zabírá to. A nemohla jsi mít covid bezpříznakový?