Padání vlasů už 3 měsíce. Proč?

strasidelko
8. črc 2021

Ahojky děvčata.
Vím ze je tu x témat.
Ale zajímal by mě vás názor co zkušenost.

Už třetí měsíc z neznáme příčiny my padají dost vlasy. Nechápu proč. Začalo to začátkem května.

Covid jsem neprodělala a rodila jsem už před 2 lety a padanim vlasu po porodu jsem si prošla dávno a to přestalo ale teď toto a nevím proč.

U dr jsem di nechala zjistit krev a ta je ok.
Nevíte někdo co by proč to mohlo být. ??

Strašně mě to štve. Jen sahnu do vlasu tak pořad taham vlasy ale pokaždé když sahnu. Myti vlasu je vždy strach. A cesani vlasu to same.

Děkuji všem za odpovědi a přeji krasne léto.

eloise02
8. črc 2021

Ahoj, padaly mi vlasy po covidu, bylo to taky šílené, celé chomáče... Taky, kdykoliv jsem sáhla, tak jsem ji vytáhla hrst. Nakoupila jsem si více přípravků, načetla si o tom kde co a nevím co přesně z toho zabralo, ale trvalo to osm týdnů, než jsem viděla výsledek. Mám jak šampon proti padání vlasů tak ampule, vitamíny co piju a organickou vodu z kopřivy. Jinak můžu doporučit ampule od Vichy (Dercos), je to dražší, ale zabírá to. A nemohla jsi mít covid bezpříznakový?

strasidelko
autor
8. črc 2021

@eloise02 nevím o tom prave. Covid nikdo u nás v rodině neměl a chodila jsem často na testy kvůli rodičům a vždy negativní. Je to sice blbe, ale aspoň jste věděla proč. Jsky je důvod ze to byl covid. Já důvod opravdu neznám a děsí mě to.

romes91
8. črc 2021

@strasidelko dobrý večer, příčin může být více, jestli máte zájem se o tom pobavit více tak mi napište zprávu a zkusíme přijít na příčinu. Jinak já osobně toho zkusila nespočet tak můžeme pak vyřazovací metodou zjistit s čím ještě nemáte zkušenost.

gilraen999
8. črc 2021

@strasidelko A co stres a prepeti organismu? Mně padaly nejvíc pak vlasy. Projevilo se to pak až po nějaký době. Jinak mně pomohl šampon Plantur.

strasidelko
autor
9. črc 2021

@gilraen999 a jaký přesně ten sampon prosím?

gilraen999
9. črc 2021

@strasidelko Plantur 39 ten zelený měla jsem i vodičku a teď koukám že mají i kapsle. Fakt mi začaly ty vlasy i rychleji růst a přestaly padat. Ale pokud máte stres velký je třeba se hodit do pohody. U vlasů se projevuje padání až s odstupem času. Celkově tělo to bere tak, že když nemá živiny, nebo má velký výdej energie tak chrání tělo a začnou se oslabovat vlasy a nehty jako první. Koukněte i na jídelníček jestli máte dostatek bílkovin, vitamínů a enzymů rada za mě teda 🙂

strasidelko
autor
10. črc 2021

@gilraen999 děkuji zkusím koupit. A jak rychle vám zabral? A vám padaly vlasy cca jak dlouho než jste koupila sampon. Mě už dva měsíce a fakt nevím důvod. Ti mě na tom štve ze se bojím jak dlouho ještě a abych se nemusela ostříhat když už mi narostly vlasy do půlky zad.

ajka198
11. črc 2021

a brala doktorka i odběry na štítnou žlázu?

mia255
11. črc 2021

nechybi ti nejaky vitamin? mas dost zeleniny a ovoce ve strave? me se padani vlasu hodne zlepsilo kdyz jsem zaradila vitamin B,C,D magnezko a probiotika🙂 jako nevim co konkretne zabralo ale zabralo 🙂

strasidelko
autor
11. črc 2021

@mia255 děkuji moc. No krom probiotik vše beru vitaminy. Zkusím ještě ty. Já jim prave hodně zeleniny a ovoce. 🤷🏻‍♀️

strasidelko
autor
11. črc 2021

@ajka198 jj brala a ta je v pořádku.