Padání vlasů po porodu. Máte tip?

aanisecek
6. bře 2023

Zdravím maminky..
Poraďte prosim co na padání vlasů po porodu..
Barvíme si je teda na blond už pár let, jasný že mi padají..ale teď po dvou letech po porodu mi začali fakt hodně padat😔 jsem z toho nešťastná..za chvilku budu fakt plešatá 😔🤦
Nemáte nějakej tip na růst vlasů a aby to nestalo majlant?
Biosil plus užívám...
Děkuji moc za jakou koliv radu

malinkata
6. bře 2023

Užívám zinek a selen a je to lepší

luckavobo
6. bře 2023

@aanisecek Ahoj, já se s tím peru už strašně dlouho. Brala jsem Biosil ale bez výsledku. Od ledna mi doktorka doporučila Methionin,zatím zlepšení nevidím. Teď mám objednané ampulky od Alfapart, stály kolem 700 Kč ale prý opravdu fungují 👌 tak bych ti asi doporučila rovnou investovat do těch ampulí

titina12
6. bře 2023

BloomRoobbins mě i mé sestře to moc pomohlo 🙂 a začaly růst i nové. Dokonce i kamarádkám to pomohlo. 🙂

nellinka123
6. bře 2023

Mně po porodu pomohla Venira a moje mamka onko pacientka ji brala po léčbě a také zabrala na padání.

aanisecek
autor
6. bře 2023

@luckavobo děkuji za doporučení...tak já si asi zatím počkám ..jak budou zabírat na tobě☺️

crejzy
6. bře 2023

Dva roky po porodu už nebudou padat vlasy kvůli porodu. Já ted zkouším Revalid

krisstina93
6. bře 2023

Donna hair byla taková berlicka, aleje to hormonama a úplně nepomůže nic, já byla po prvním dítěti skoro plesata a šla sem do hola a nechala si vlasy narůst znova (narostly pak mnohem lepší :D )

luckavobo
6. bře 2023

@aanisecek Výsledek uvidím až tak za 2 měsíce tak možná něco už zkus 😉

aanisecek
autor
6. bře 2023

@crejzy tak čím to tedy může být?

aanisecek
autor
6. bře 2023

@krisstina93 jak ...tak do hola se mi fakt jít nechce 🤣🙈

aanisecek
autor
6. bře 2023

@luckavobo jo něco zkusím...teď koukám na lékárnu na ten methionin a asi ho zkusím.

monuleee
7. bře 2023

jo já měla vždycky hřívu a po porodu jsem desne vypelichala. Zbylo mi tam tak čtvrtina z původního objemu HRUUUZA! za mě nepomohlo absolutně nic. Prostě až jednou ty vlasy přestaly padat. Trvalo to tak půl roku. Nicméně na rychlý růst mám recept, který jsem vzdycky doporucovala a spousta lidí mi to potvrdilo. Kokosový olej. Na suchý vlasy nanesu mega množství kok.oleje od Bione ( cca 130,- v bezne drogerii ) chvilku nechám a pak umyju šamponem, neboj,jde to krásne smyt a pak dám masku s kok.olejem od MilMil cca 150kc

aanisecek
autor
7. bře 2023

@monuleee ty jo to je hodně že zůstala jen čtvrtina 😔 to je ten člověk pak nesvůj že.. jinak děkuju za tip..na vlasy,si dávám kokosový bio olej z lékárny..nedávám teda mega hodně😁 a nechám tak cca hodinu dvě na té hlavně a pak si to umyju jak běžně meju.nedelam to teda pokaždé .tak to asi proto nefunguje😁

crejzy
7. bře 2023

@aanisecek mě začali padat vlasy necelý rok po porodu a bylo mi řečeno od doktora, že do roka se to bere k porodu a pak už by se měla hledat příčina jinde. Může to být “jen” stres, štítná žláza, alopecie atd. Jako vy bych nejdřív zkusila něco z lékárny, musite ale min. 2mesice vydržet. Pokud budou padat dal tak jít na kožní/trichologovi. Já to teda řešila s gyndařem a kožní.

monuleee
7. bře 2023

@aanisecek ne ,,nesvuj" ale v prdeli😃🙊 mě funguje právě tohle a dávám pokazde

lucajde
17. bře 2023

Donna hair forte v tetě stojí na měsíc cca 249.- muze se pri tehu i kojení 😇 . Je super já ho brala v těhu.

jerrabina
17. bře 2023

Já bych to s dvouletý dítětem asi pripisovala většímu stresu (takhle když toho jinak moc nevím), což by znamenalo, že to snad přejde. A jinak na VŠ mi pomohlo barvit hennou, ale to na blond moc nejde 🤷‍♀️

pajusz
17. bře 2023

@aanisecek po porodu jsem zacla používat pánský šampon od Eurona Černý, výborný 👍 a taky doporučuji nedělat si na hlavě takovej ten hrc prc drdol co vydrží týden, a kupovat kvalitní látkové gumičky.

aanisecek
autor
17. bře 2023

@pajusz děkuji za radu určitě vyzkouším 🙂
Naštěstí drdol a gumičky nepoužívám..jen skřipce 🌸

wendulka
17. bře 2023

Mně pomohlo kvalitně se stravovat, hodně bílkovin a ovoce se zeleninou.