Padání vlasů po porodu. Kdy to skončí?

renatkaa1996
23. čer 2021

Holky, jsem 5 měsíců po porodu a vlasy mi padají neúnosným způsobem od 3 měsíce. Má otázka zní: kdy to skončí? 😄nebo jakoze to musi fakt vsecnny vypadat?🤣Ja mam totiz pocit, ze se k tomu uz schyluje. A to piju kolagen, horcik a beru zelezo. Jako vim, ze si tim projde skoro kazda, ale nevite, kdy to skonci teda?😄🥲

pexi
23. čer 2021

@renatkaa1996 kadeřnice mi po 1. porodu říkala, že padají hlavně cca půl roku po porodu, pak už by se to melo lepšit. 🍀 U mě to fungovalo...

klokanka31
23. čer 2021

@renatkaa1996 Já mám 13 měsíců po porodu a ještě padají, ale už ne tolik. Ale cca 2 měsíce zpátky to bylo hrozný 🤔

zrzeckas
23. čer 2021

Nekde jsem cetla ze padaji 6-12 mesicu po porodu... Ale taky jsem myslela, ze budu plesata 😃 neboj driv nebo pozdeji se to ustali a bude to jako dřív

amazonkajanik
23. čer 2021

@renatkaa1996 každá to máme jinak. Některé vnímají větší ztrátu, ale ne viditelnou a některé skončí dokonce s lysinami, které musí maskovat účesem. Toť slova mé sestry,kadeřnice. Po porodu mě odmítla stříhat (mám podhol) dokud neměla jistotu, že mi vlasy dorustaji,jak mají. Stejně jsem se nakonec ostříhala sama 😂