Ahoj maminky,
vím, ze diky hormonalnim zmenam po porodu mi toho moc nepomuze, ale prece se zeptám, mate nejake osvedcene rady k alespon zmírnění vypadavani vlasu po porodu? Mam pocit, ze budu za chvili plesata jake obrovske chuchvalce vytahuji z vlasů. 🙁
Ja nemela na hlave skoro nic a to jsem vzdycky mela huste vlasy. Pomohlo fakt jen preckat.
@anetttta123 mě pomohlo ostříhat a v lékárně koupit Biosil, za chvíli byl klid a vlásky krásně dorůstají
Zkrácení a kombinace lněnho semínka, methioninu a colagenu a hyaluronovou kyselinou. A trpělivost, hodně trpělivosti (lysinky jsem měla rok).
Nedávno tady byla diskuze na stejné téma https://www.modrykonik.cz/forum/me-zdravi/vlasy-po-porodu-co-koupit/#post-81072434
Methionin
Po prvnim dítěti sem opravdu plešatá skončila, nepomohlo nic, nakonec sem vzala celou hlavu strojkem do hola a nechala vlasy narůst znova. Jinak bych vypadala asi jako glum a hlavně mě hrozně štvalo mít ty vlasy všude, motalo se to do vysavače, mopu, plná postel, odtok ve vaně.
Nepomůže nic. Tělo pouští vlasy, které by normálně pustilo ale díky hormonům v těhotenství se drží a pak začnou padat. Takhle vypadá asi 30%. Ale chce to vydržet. Jsem 4 měsíce po porodu, vlasy mám dlouhé a hrozně husté, teď ke šíleně padají, vlasy jsou všude možně. I malé z plíny je tahám 😅 už mám vypadané kouty ale nové už podrůstají. Vydrž, za rok to bude ok 😀
@anetttta123 mě pomohlo jediné ostříhat 🤣 ne že by to až tolik zastavilo padání,ale aspoň mě za ten zbytek prcek netahá