Padání vlasů. Je to normální? Pomůže na to něco?

strasidelko
27. bře 2020

Ahojky holky jsem 5 měsíců od porodu a od 4 měsíce mi šílené padají vlasy. Den ode dne snad víc a víc. Úplný prameny vycesu a ve sprse to se mi chce totálně bulet.
Je to normální v tak silenem množství ?
Pomůže na to něco?

xalla
27. bře 2020

@strasidelko Ahoj jo jo taky mám zkušenost. Teď jsem od porodu dva roky a trápím se z vlasama pořád 😣🙄 Já chodila i na kožní do vlasové poradny. A co mám vyzkoušené je sérum a šampon od Tiande po tom mi rostou nové vlásky...

strasidelko
autor
27. bře 2020

@xalla šílené fakt to dohnalo až k slzám

xalla
27. bře 2020

@strasidelko úplně tě chápu ja byla nešťastná praminky jsem tahala po mýti a protože mám vlasů málo prosvítá mi i hlava teď mi padají zas nasadila jsem sérum a pevné věřím že se to zlepší. Ty výdrž určitě se ti to spraví tohle je po porodu běžné

amazonkajanik
27. bře 2020

@strasidelko ségra mě nechtěla stříhat,dokud mi tohle padání nezačne . V těhotenství totiž ve většině případů vlasy nepadají vůbec a po porodu začne mega výměna starých za nové,kdy mohou vznikat i lysiny. Zkusila bych nějaké vitamíny,na podporu, ale jinak,tímhle si projde každá

martinavolakova
27. bře 2020

Ahoj, neboj se, je to po porodu normalni, mela jsem v tehotenstvi nadherne vlasy, 3 mesice po porodu masakr, vsude chuchvalce, je to hormonalni, zase se to spravi, vlasky ti dorostou, muzes pak podporit koprivova voda, biosil, methionin. 🤗

andrea93133
27. bře 2020

@strasidelko mám totéž, úplný chuchvalce vlasů všude 😢 nejsi v tom sama, mají to skoro všechny maminky po porodu bohužel no, ale to malý prtě za to přece stojí 😉 jsou to jen vlasy, které dorostou i když to teď vypadá všelijak 😊

dejvitka
27. bře 2020

@strasidelko mam to taky, zacalo to 4 mesic po porodu, ale byla jsem varovana kamaradkami, takze to beru jako nutny zlo a vlasy seberu a rychle vyhodim a nestresuju se tim. Proste pak zas bude lip (a to nemam bujnou kstici ani mimo tehotenstvi 🙂 takze mne ta hlava brzy koukat fakt bude).

squezy
27. bře 2020

Zkus zinek nebo pupalku, mě to drobet pomohlo 🙂

kuttu
27. bře 2020

@strasidelko Nepomůže...jen cas,me takhle padaly asi do 7.měsíce po porodu,pak jsem je zkratila a bylo to lepší...pak jeste zacalo kolem roku a zed uz dobrý m,dceři je 1,5 roku a porad kojim,tak me to asi po odstavu čeká zas...

lipli
30. bře 2020

@strasidelko mě pomohl šampuk new od značky Lush, pro někoho je vůně příliš intenzivní tak podobné účinky má rehab.