Dobré ráno sa praje . Mám na Vás prosbu , ak máte niekto skúsenosti, rady , čokoľvek iné tak mi to napíšte. Dnes večer som si všimla nenápadný a nebolestivý opuch (pravdepodobne to je uzlina) je to mäkké. Nemám žiadne náznaky, že by som išla byť chorá a taktiež pri chorobe som nikdy nemala zväčšené uzliny. Preto som sa na Vás obrátila, či náhodou mi niekto nevie pomôcť. Ďakujem .
Též doporučuji hned zítra navštívit lékaře.. Nemusí to být nic, ale při nebolestive zvětšené uzlině je jistější nechat to hned zkontrolovat..
Nebolestivá zvětšená uzlina = jít k lékaři. Kdyby byla bolestivá, ještě bych vyčkala...
Ďakujem veľmi pekne 🙏 tiež myslím na to čo vy , len mi to nedá, že to je mäkké a neohraničené pritom keby som to mala tak by hrča bola tvrdá nie? čítala som o lymfómoch len , že poväčšine sú to tvrdé hrčky...no uvidíme, skočím ku lekárovi...na druhej zase strane krku mám akoby tiež nejaký mäkký útvar, pripomína mi to hrčku tiež 🤷🏽♀️
Dle fotky je vidět i druhá str, asi to bude symetrické. Nejspíš to bude ok, ale raději zkontrolovat 🙂
Určitě tě to už taky napadlo, ale řesila bych hned v pondělí u dr, přijde mi to jako nateklé uzliny….
Držím palce ať to nic není