Ahoj holky v pondělí mi zacel pobolivat zub tak sem ledovala v úterý sem letěla na pohotovost a k zubaři ten mi rozvrtal hodně zubů
A tři zuby umrtvil , dostala sem i injekce na úlevu dnes ráno mě v pět hodin vzbudila příšerná bolest že sem pak brečela bolestí v sedm ráno sem jela k zubaři
Včera když sem tam byla my umrtvoval 3zuby do dvou my dal umrtvovaci vložku ,do třetího mi dal blombu jelikož to ráno strašné bolelo poslal mě na rentgen ale tam žádný Vacek či zánět vidět nebyl
Tak my znovu vyvrtal blombu a vyčistil kanálky ale už nechal zub otevření ,do teď to nebolelo ale už mi povolila Pusa a zas to šíleně bolí 😭 prášky mi nezabírají už nevím co stím ,dotoho už od pondělí nejím jak to bolí.
Zubař mi zakázal teplé jídla , rýži a jídla co se mi mohou dostat do toho zubů 😔 skusila jsem si tam strčit i vatičku abych se mohla najíst ale hned sem ji musela vytáhnou protože to bolelo Este víc ,prosím neporadite mi co si udělat k jídlu abych zbytečně netrpěla navíc na bolest?děkuji předem
@stenlunka11
Mě taky střílí bolest do ucha vrtal mi 6zubu a další 3mi umrtvil a to se o své zuby starám pečlivě mám krásné bile zuby ale tahle boles mě chytla úplně poprvé hlavně mám panickou hruzu ze zubařů po tom co mi dělaly jako malé
Mluvila jsem dneska s mamkou a ta mi poradila koupit přesnídávky a piškoty
Do přesnídávky nadrtit piškot prej mě to zasytí že to tak dělají i v nemocnicích
@kristyna2002 no j prave nesnasim piskoty . Tk sem tam si dám ten jogurt. Ale muzu rict ze za tu dobu jsem nedobrovolně zhubla 6 kg . 🙄No ja taky cistim dukladne . 3x denne . A stejne me to chytlo . Ja uz mam pryc 5,6,7 nahore . A nechápu .kde se to tam drzi . Preji ti rychle uzdravení.
@stenlunka11 děkuji já tobě také
Pak už mě napadá Krupičková kaše
@kristyna2002 Ja te lituji mam něco podobného za sebou. Ja jsem jedla jogurty nebo přesnidavky, pak jsem si ještě dělala vyvar s rozvarenou zeleninou, kterou jsem bud rozmixovala a mela z toho hustou polévku a nebo rozmackala vidličkou a jedla vlahé a pak ještě bramborovou kasi . Vse jsem jedla po malinkych soustech .
@martt já právě nemůžu teplé jinak mě bolest dostane do kolen
S bolesti zubu neporadim, budes to muset vydrzet :(. Ale ohledne toho jidla, kdyz byla babicka nemocna (nemohla do sebe nic dostat), tak jsem ji kupovala Nutridrinky. Jak to zasyti nevim, nezkousela jsem, ale pisou ze je to Vysokoenergetická nutričně kompletní výživa. A da se to pit i chladne. Tak muzes zkusit 🙂
@nafreya děkuju za radu určitě skusim 🤗
Ja s vytrhanyma osmickaˇa pila nitridrinky
@kristyna2002 bílé smetanové Jogurty, přesnídávky (např v DM mají větší a dobrý bio za normální cenu), jogurtové nápoje, krémové polívky - jen vlazné, když bz vadilo teplé, kaše - krupicová, nebo kukuřičná polenta - jde na sladko i na slano, ...
Mě trhala zubařka 4 zuby najednou a o týden později další 2, ty 3 týdny jsem žila hlavně na polevkach, jogurtech a presnidavkach.
A hlavně pila několik nutridrinku denně, jahodové a vanilkové nejsou zas tak špatně. Držím palce ať je Vám brzy líp!
@kristyna2002 chuderko . . Úplně vím čím si přicházíš. Ja naposledy jedla před vice jak 3tydny . Trhal mi kořen zubu . Ale chytla jsem zánět , jako horor. 🙄😡Brecela jsem bolesti . Mezi tím leceni , drenovani . Nic nezabiralo . Umrtvil mi dalsi dva zuby a nasadil antibiotika. Také žádná slava . Takze pak sla ven 7 . A leceni 6tky . Uleva byla mala . Takže min. Tyden sla ven i ta sestka .. 🙄🤦jak to bolelo tk mi to strilelo i do ucha. Bez aulinu jsem se neobesla . No a včera se mi udělala velka boule . Takze dneska mi to dr. Zase drenoval a cistil . Uz jsem fakt nestastna . A vesmes jim jen sem tam jogurty. Nic jineho nedam . 😒🤷