Dobrý večer 😊 nemáte někdo podobnou zkušenost. Zhruba dvakrát do měsíce mě začne bolet u oka. Ráno se vždy vzbudím, pod okem to mám mírně oteklé a zbarvené do fialova, dnes poprvé i do žlutá. Prostě jako bych dostala ránu 😁 často mi také praská žilka v oku. Čím to může být způsobené? Děkuji za každý postřeh 😊
Ale to by chtelo si skocit na ocni.
@kakba mám to vždy tak dva dny a zmizí to. Otok většinou ještě ten den a druhý den i ten monokl. Na oční si zajdu na jaře, až skončí tady ten blázinec kolem covidu. Děkuji 😊
@dududamart a máš tam jakoby pupinek?
@nazka ne žádný pupínek není. Jen mě začne bolet kost u oka a do druhého dne oteče a vybarví se to 🤷♀️
@dududamart tak to jecne zrno nebude. To je opravdu, jako by ses praštila. Jak spíš v noci? 😁
@nazka na boku, podle toho z kterého prsu syn pije zrovna 😁😁 budu si muset začít dávat make-up, aby přítel nepřišel do řečí 😁😁
@dududamart 😁😁 taky jsem si říkala.
Držím palce ale, ať to zmizí. Bohužel neporadím. Jsem expert na ječná zrna, byla jsem v jednom roce 3x na vyriznutí,pry to nikdy ještě neviděli 🙈
Mlladsi mi trpi na jecna zrna. Tak to pokazde zacina. Bud se ji to rozjede tak, ze tam ma uz i boulicku z hnisem nebo se to zastavi jen u tohodle, co ppopisujes Zrovna tedka se leci a ma to teda hrozny.