Ostré píchnutí na spánku (hlavě)

herkules6969
6. zář 2018

Ahoj, chtěla bych se zeptat na zkušenosti, než zajdu k lékaři 🙂
Posledních pár týdnů se mi stává, že mě z ničeho nic najednou ostře zabolí na pravém spánku(trvá to třeba 3 vteřiny ) a zase to přejde.... ze začátku to bylo třeba 2x týdně , ted se mi to stává Xkrát denně.... prostě třeba jdu z nákupu a najednou ostrá bolest do pravého spánku, přejde to a jde se dál, udělám 20 kroků- ostrá bolest do pravého spánku a zase to přejde.... Uklízím a najednou opět ostrá bolest na pár vteřin a zase nic...Lehnu do postele- ostrá bolest do spánku a zase nic... Hlava mě jinak nijak nebolí, nic mi není, ale ty nárazové ostré bolesti mi přijdou čím dám tím častější :-/ Je to tedy dost nepříjemné, protože na těch pár vteřin to člověka jakoby ochromí- je to tak jak kdyby mi tam vždy praskla nějaká cévka nebo tak něco :-/

kiwiameloun
6. zář 2018

Nechci to zlehčovat, ale někdy se mi stane, že mě jakoby píchne v hlavě a stačí na to prokřupnout krk. Tak co si zajít na masáž? Normálně bych to tam i řekla. Od páteře je toho možného fakt mrak....

herkules6969
autor
6. zář 2018

Tak já bych byla radši kdyby to nic nebylo 🙂 Jenom prostě ta bolest je jakoby dost nárazová a ostrá, je to dost nepříjemné, ale je možné, že to může být od zad, počkám ještě jestli třeba někdo neměl něco podobného 🙂 na masáž se chystám v nejbližší době 🙂

anatanka
28. zář 2018

To se mi stava taky a docela casto, ale nejak jsem to vypustila. Trpim obecne na migrenu, tak me to asi ani nerozhodilo. Kazdopadne takhle Vam tezko nekdo poradi. Myslim, ze to nic nebude, ale vzdycky je lepsi pro jistotu zajit na neurologii a projit vysetrenim.