Osteochondróza krční páteře a točení hlavy

susieeeee
22. zář 2018

Holky, je tu některá která má osteochondrozu krční páteře a točí se jí přitom hlava? Děkuji.
Na neuro mi řekli, že je to od krční páteře,ale neřekli jak postupovat dál.. točí se mi už 2 týdny.. děkuju za všechny rady.. 🙂

lv
22. zář 2018

Rehabilitace, a cvičit pak dál doma

dvojka
9. dub 2019

tak já se s tímhle peru už druhý měsíc. Začátkem březne jsem zkolabovala, prostě jsem ráno vstala že půjdu do práce, ale už neodešla. Strašne točení hlavy, pocit na zvracení, mžitky před očima, mohla jsem se přemistovat jen po čtyřech. Po třech hodinách jsem si zavolala rychlou. V nemocnici jsem dostala po dva dny kapačky, po kterých se mi trochu ulevilo, . Udělali mi RTG páteře, odběry krve, neurologicke vyšetření a v květnu ještě magnetickou rezonanci.
Druhý týden ted chodim na rehabilitace, ovšem ramena stále bolí, pnou i krk, jedine co ustalo je bolest mezi lopatkami. Hlava se točí pomalu celý den, nemůžu řídit auto, dokonce ani pořadně chodit. Doma cvičím dle toho jak mi bylo ukázáno, ale zatím žádne viditelne změny. Na motání kebule jsem dostala leky, ale účinek se ukáže až tak za 6-8 týdnů. jsem v pracovní neschopnosti a totálně z toho vyřízená. Což ta bolest, to se nějak dá, ale to točení hlavy je šílený. Doktor řekl, že se to děje proto, že zablokovaná krční páteř skřípla nějakou cevu a mám špátný průtok krve do mozku.

puketkaa
6. čer 2022
puketkaa
6. čer 2022

@puketka ahojky prosimte co jste dostala na to toceni hlavy za tabletky .jak se jmenovali dekuji za odpoved.a pomohly.