Opich zad - mohu potom pro syna na fotbal?

maminkapetula
18. lis 2018

Holky, ráno jsem chtěla uslat postel, ohla jsem se a stěží jsem se narovnala. Po léku to ani moc nepolevilo, na pohotovosti mi pichli nějakou injekci (sestřička říkala trojitou) ,ale dnes má zrovna syn odpoledne fotbalové zápasy o poháry, chtěla jsem se tam jet na chvíli podívat. Myslíte, že to vadí nebo raději mám být doma? ☹

@maminkapetula já kdysi když měla injekci do zad teda nebyla schopná. Záleží asi stli to zvládneš. 😉🙂 Vím že jsem lehla a spala🙂 Pokud se na to cítíš jeď pokud ne buď doma. V nejhorším ti bude ještě hůř mno🤔

maminkapetula
autor
18. lis 2018

@veronikaveronikaveronika tak jsem jela a záda pořád bolí 😞🤔 dostala jsi i nějaký léky?

@maminkapetula heled je to už pár let ale nedostala. Jen injekci a lehla jsem. Snaž se to držet v teple , hlavní je suché teplo. A snad bude ráno lépe 😉 pokud ne popř zase doktorka. Ale radši jim neříkej, že jsi po injekci někde byla 🙂😁

maminkapetula
autor
18. lis 2018

@veronikaveronikaveronika no mě se tohle stalo právě před 8 lety,tak už taky nevím co a jak. Ale vím, že jsem měla i nějaký silný léky. Teď jsem se prohřála ve vaně, vzala jsem si prášek a už ležím pod dekou 😉 nee to bych neřekla 🤫🤫🤣 moc děkuju 🤗

@maminkapetula nemáš zač. Tak snad bude brzy lépe. Je to hrůza bolest zad. Já na to trpěla dřív ale bylo mi kolik tyjo 17? 🤔 Teď fakt tuk tuk je klid. Pořádně se vyspi. Budu držet palce ať to povolí 😉

ckei
18. lis 2018

@maminkapetula jsem po úrazu páteře a obstriky do zad mě držely na nohou průběžně 3roky + jsem vždy měla léky na bolest. Vždy jsem držela šetřící režim v tom smyslu,že jsem nic netahala, snažila se neprochladnout....ale většinou jsem na tom byla tak bídně,že jsem 3dny jen ležela a byla ráda,že se dojdu aspoň vyčůrat 😁

ckei
18. lis 2018

@maminkapetula a nejhorší je prohrani se ve vaně a po obstriku dvojnásob, to je veliká chyba. To Vás v nemocnici neupozornili, že pouze suché teplo??? 😔 To jste si mohla zadelat na malér. Uvidíte zítra.

maminkapetula
autor
18. lis 2018

@ckei Aha. Tam mi vůbec nic neřekli 😞 sestřička mi dala injekci a doktroka si šla dělat kafe ,ani be zprávě nic nemám, tak to je dobrý no 🤔😞

@maminkapetula já tedy ráno psala suché teplo. 😉🙂 a taky se přiznám, že jsem myslela. Že někdo hlásil. Mě vždy říkali doktoři že je nejlepší na ty záda. Třeba sedět v dece u radiátoru🤔

ckei
18. lis 2018

@maminkapetula no 😔 tak teď už je stejně pozdě. Opravdu nejlepší jak píše
@veronikaveronikaveronika v dece k radiátorům,nebo se zády opřít o radiátor....nebo se pásem přes záda zabalit do deky. Ale když píšete, že sestřička dala injekci, tak to nebude klasický obstrik. Tak snad to paseku nenadělá.