Čeká mě hned po svátcích operace očí na klinice Horní Počernice, chtěla bych se zeptat, jestli má někdo s klinikou nějakou zkušenosti a jak dlouho se vám dávali oči dohromady… Trošku mě rodina takovým vánočním dárkem překvapila, tak jsem docela vystresla… Předem díky za zkušenosti.
Já absolvovala asi ve 2014, oči druhej den úplně v pohodě, do teď v pořádku, operace samotná byla trochu nepříjemná ale nic co by se nedalo vydrzet, ale vadil mi přístup operatéra dělal mi to přímo "primář"-majitel...ale...čekala bych že mi bude popisovat co dělá, aby se člověk tak nebál, když se vám někdo rejpe v očích, místo toho jediný co mi řekl bylo jestli mám iPod, a že on neví jestli si ho má pořídit 🤦...měla jsem operaci nakoukanou z videí na jejich stránkách, tak jsem aspoň věděla co se děje a díky bohu za zlatý sestřičky...kdyby se mě někdo zeptal, tak tuhle kliniku nedoporučim. Mě ji tenkrát doporučila známá ocarka...asi z toho něco měla 💸 ani mě tenkrát nenapadlo hledat recenze, když mi to přece doporučila ocarka 🤦 ale znovu bych si to pořádně proklepla...takže operace jako taková pořádku, s výsledkem spokojenost, jen by člověk čekal jiný přístup v soukromé hogo fogo klinice, když si všechno platíte sami a ne zrovna málo.
Pěkný dárek!🍀 Naštěstí mám oči zdravý, ale závidím tak štědrou rodinu 😊
Mam s nimi skvelou zkusenost a v mem okoli mam vice lidi, kteri to maji stejne ;) Nedejte na pomluvy, jsou skveli!
Ahoj, jsem po implantaci čoček taky tam a u mě to bylo tak, že jsem na konzultaci dostala kapky, které jsem až do operace kapala pak jsem šla na jedno oko a druhý den na druhé. U obou očí to bylo max. 15-20 minut a frčela jsem dom. Do 14 dnů jsem viděla už fakt výborně. Ale víš co,ono se hlavně každý oko hojí jinak dlouho.😎 Držím palce...
Já absolvovala před pěti lety. Hodinu po zákroku jsem řídila auto bez brýlí cca 80 km. Jde to tam jak na běžícím pásu, ale za mne spokojenost veliká. Doporučím
Docházím na oční kliniku Horní Počernice ke svému očnímu lékaři už mnoho let. A chytla jsem tam fakt jen dobrý doktory. S operací nemám ale zkušenosti...
Čerstvě jsem tam podstoupila operaci oka, kdy jsem měla po úrazu roztrženou sítnici. Zákrok i celá následná péče probíhala naprosto bez problému a já jsem ráda, že mám oko zase v pořádku. Po operaci jsem viděla dobře poměrně brzy.
Chodím na kliniku Horní Počernice kvůli kontrolám po operaci očí a jsem teda fakt nadšena. Vidím a jsou tu fakt OK... Jsou milý a cenu jakou jsem platila byla taky OK. 😊
Taky se nechávám na klinice Horní Počernice preventivně kontrolovat zrak a jsem maximálně spokojena.
Na tuhle kliniku chodím kvůli kontrole zraku a mají tam i optiku, tak i tuhle možnost občas využiju.
operace byla pomalu v roce klacka a do dnes vidím moc dobře... Fakt to byla jedna z mých opravdu moc dobrých rozhodnutí... A kliniku i po těch letech ráda doporučím...
Je to asi na každým a každýmu sedí jiný přístup, já jsem ale byla tady několikrát a vždycky jsem odcházela s dobrým pocitem. Oči mám fakt po drobnohledem a tím, že jsem fakt léta s očkama bojovala, tak jsem ráda, že jsem našla místo, kde mi to sedlo.🙂
Jsem milovníkem saunování, takže abych to shrnula, po operaci očí jsem nesměla 3 týdny do sauny, kvůli nějakým infekcím, takže to bylo asi jediný negativní, co bych tam popsala, jinak už druhý den večer po operaci jsem viděla skvěle a na klinice sek e mě chovali slušně včetně dobrého vysvětlení celého zákroku.
Já na kliniku chodím na normální oční. Opereace u mě není potřeba, ale docházím tam a vždy super spokojenost!
Zkušenosti nějaké mám, byla jsem tu kvůli překontrolování dioptrií a jsem překvapena, jak jsou rychlí a že člověk se nemusí ani objednávat. 👍
Já zkušenosti nějaké mám, byla jsem tu kvůli překontrolování dioptrií a jsem překvapena, jak jsou rychlí a že člověk se nemusí ani objednávat.
Zdravím, já se tady operace vůbec nebála, šla jsem tam, že budu pak už konečně vidět bez brýlí a to se mi i stalo, takže za mě klinika má 10/10…
Já jsem s oční klinikou velmi spokojena, o mou matku se starají velmi dobře a já sem začínám kvůli postupně zhoršujícímu zraku docházet taky.
Za mě pěkná klinika a jsme spokojeni.
Chodím sem se synem (3) a dobrý, jsme spokojeni, není nikdy pláč ani vztek, dr. to s ním umí.
Já byla taky s klinikou Horní Počernice spokojená. Mám po operaci obou očí - krátkozrakost. Před operací mi bylo vše podrobně vysvětleno a samotný zákrok proběhl na výbornou.
Já měla v roce 2010 laser operaci oči. obě oči mi dělali najednou. Přišla jsem s 5 dioptriema o odešla jsem s nima dioptriema. Jsem stále bez brýlí.