Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli někdo nemá nějakou zkušenost s operací očí. V rodině s očima máme docela velké problémy. ☹ A teď jsou různé technologie, tak by mě zajímalo jestli to opravdu vyléčí a jestli jsou poté nějaké problémy. A nemohli byste mi doporučit nějakou oční kliniku? Děkuji
Mohu doporučit kliniku Gemini ze Zlína, mají pobočku i v Brně a jsou skvělí. http://www.gemini.cz/.
Klidně se k nim můžeš objednat na konzultaci a jim nejde o to aby co nejvíc vydělali a pěkně vysvětlí problém a navrhnou případnou léčbu nebo vůbec nedoporučí operaci- záleží na konkrétní vadě.
Já si nechala operovat obě oči najednou a hned po operaci jsem odcházela se slunečními brýlemi a viděla jsem,, sice rozmazaně a doma jsem hned usnula a pak asi 14 dní jsem nesměla do prašného prostředí a vadilo mi ostré světlo. Dokonce i venku jsem byla citlivá na sluníčko. Ale nemůžu si to vynachválit, mám po operaci asi 6let a stále vydím dobře a nepotřebuji brýle a to říkají, že se oči časem zhorší, že je to vývoj. Jak by se oči kazili i s brýlemi tak se stářím oči prostě kazí, ale toto ti vysvětlí na klinice.
Každopádně pozor na kliniky a lékaře, dobře vybírej. Moje sestra šla jinam a do teď má problémy, kterých se již nezbaví :( Neměli jí vůbec operovat :( Takže dej na svůj dojem a svěř se tomu, komu budeš důvěřovat a klidně navštiv více klinik na konzultaci.
Už sem ptala i vedle, ale nevíte náhodou jak to funguje s tímto? Našla jsem na polském gruponu slevový poukaz na operaci očí, ůdajně se dá uplatnit na klinice Lexum. Tady je odkaz http://www.groupon.pl/deals/poznan/europejskie-... , pokud to dobře počítám tak je to fakt mnohem levněšjí a podle referencí, co jsem měla možnost si zde přečíst se jedná opravdu o kvalitní kliniku. Díky za info a omlouvám se za spam, ale hledám někoho kdo poradí!
Ahoj, hrozně děkuji za vaše rady a zkušenosti. Nakonec jsem na tu operaci šla a vybrala si kliniku Ziris a jsem moc ráda, že jsem to podstoupila, i když jsem z toho měla ze začátku velký strach, tak nakonec to šlo hladce. Naštěstí mě nějaké velké komplikace nezastihly, takže všechno bylo v pořádku. Pokud někdo uvažuje o operaci očí, tak určitě doporučuji 🙂
Byla jste nektera na operaci i s astigmatismem, a pokud ano, kde, za kolik a Vase zkusenost?
Operaci mám už 6 let za sebou a určitě bych do ní šla znovu! Byla jsem konkrétně v Refrakčním centru, Politických vězňů, Praha 1. Pan primář Novák je dost vyhlášený a velmi příjemný. Celý personál byl velmi milý.
A co se týká operace, tak mi přišlo jako zázrak, když jsem druhý den vstala a viděla (dělali mi obě oči najednou). Nějakou dobu se kapou antibiotické kapky a oči jsou citlivější na světlo, tak jsem nosila téměř všude sluneční brýle. Měla jsem dojem, že mi oči více slzely třeba ve větru, ale později se to spravilo.