Operace nosní přepážky. Máte zkušenost?

28. únor 2024

Ahojky mam dotaz chtela bych se zeptat ma nekdo zkusenosti s operaci nosni přepážky? Byla mi doporučená návštěva ORL podle MR mam vybocenou nosni přepážku a z toho bolesti hlavy a špatné dýchání s oteklou sliznicí tak se jen informuji jaká je moznost lecby nez pujdu na ORL a jak probiha operace? Marodili jste dlouho? Jak dlouho jste byli v nemocnici a jak jste to zvládly? A hradí si to dotyčná osoba sama nebo pojišťovna? Děkuji omlouvam se za anonym kvůli rodině zatím nic neví

flegicka
29. únor 2024

Ahoj. Ze stejných důvodů jsem šla v roce 2011 na tuhle operaci. Byla jsem operována ve FNHK. Pobyt po operaci cca 5dní. Zážitek s bolestí po operaci žádný. Jedině trochu nepříjemné byly napchané mulovky v nose a jejich každodenní vlhčení po vizitě. Při propuštění mulovky musely jít ven, to byl trochu pocuc, ale naštěstí velmi krátký. No a hlavně efekt operace na výbornou.

autor
29. únor 2024

@flegicka
@flegicka ahoj a mohu se zeptat jak dlouho si byla stím doma na neschopence a mela si nějaké otoky ?

flegicka
3. bře 2024

Ještě týden jsem byla doma. Ale víceméně jen proto, že jsem mohla. A otoky v rámci pooperační rekonvalescence, nic velkého dramatického. Trocha modřin se mi vylilo do okolí očí, ale taky nic velkého. 6 týdnů po termínu operace jsem měla svatbu a v pohodě, nic nebylo znát.