Opar po baňkování, slyšely jste o tom?

anicka1211
25. srp 2017

Ahoj holky,byla sem vcera na masazi zad a masérka mi udelala i bankovani. Udělaly se mi po nem modriny,coz je pry normální,ale na lopatce mi pod jednou modrinou po tom bankovani okamzite po sundání banky vyskocilo cosi a masérka me na to upozornila a tvářila se na to divne a rikala,ze to vypada na opar. Pry se to stává. Slysely jste o tom uz? Stalo se vam to taky nekdy?je to vubec mozne? Bolí me to jako bych tam mela vred nebo stipanec od hovada. Pokud to mozne je,o jaký druh oparu by se jednalo? O pásový?

drakenn
25. srp 2017

Ahoj, je to obyčejný puchýř. Někdy se to při baňkování stává.
Já baňky používám a vždy člověka hlídám a sleduji reakci pod baňkami. Jaké bańky použila?

mlynkova85
26. srp 2017

Já teda nevím,ale baňky nám dělá moje tchýně už 16 let a já 2 roky ale ani jednou se mi nestalo že bych měla nějaký puchýř nebo opar tchýně dělá klasický s ohněm já dělám pomocí vakuové pumpy. Modřiny jsou normální to jo. Ale těžko říct zda to bylo maserkou že udělala někde chybu ona napadá mě špatně vymyté baňky nebo jestli dělala s ohněm tak jí moc vypálila a spálila tě nebo jsi tam měla nějaký základ a ona to vytáhla tou baňkou?

drakenn
26. srp 2017

V místě, kde se objeví puchýř je zdravotní problém nebo se ukazuje problém vnitřního orgánu v reflexním poli. Není to něco, co by při baňkování být nemělo. Jde o reakci organismu. Což by zkušená masérka měla vědět a klienta poučit.

anicka1211
autor
26. srp 2017

@mlynkova85 banky mela skleněné,vic nevim.Zprvu to fakt bolelo,ale pak se kuze uvolnila a bylo to super. Pomohlo mi to od bolesti.
@drakenn taky mi to tak rikala,ze jde o reakci organismu. Sleduju to a na opar to nevypadá,ten by se rozlizal,coz se neděje a i to trochu splasklo,modriny mizi taky pekne.