Opakující se opary. Co na ně?

lehe
18. pro 2024

Nemáte někdo prosím typ, co na opary, aby se mi nedělaly pořád dokola? 🙈 Beru B komplex, ale vždycky, jak po nějaké době vysadím, tak do pár dnů se udělá znovu a už mě to fakt štve. Nevíte něco, než budu řešit s doktorem? 🙏

rosalindamelinda
18. pro 2024

Ano mám, objednej se na kožní a zeptej se na krevní odběr, může se jednat o sníženou imunitu a větší náchylnost k oparům. Pak se to musí přeléčit minimálně několikrát Herpesinem. Pouze vitamíny ani mastičky to neřeší.

jerry009
18. pro 2024

Moc doporučuju slovenský přípravek Herpes complex, brala jsem loni 1-2 měsíce v zimě a celý rok jsem pak měla klid. Doporučila mi ho kožní lékařka. Musím si ho taky znovu nasadit.

babka
18. pro 2024

Muzes zkusit i Barnys HerpeNorm. Mne se dela bohuzel opar u oka, tohle mi v lete pomohlo na opakovane opary, po uzivani tabletech se uz neukazal

monaluza
18. pro 2024

@babka taky s ním mám dobré zkušenosti

lehe
autor
18. pro 2024

Moc děkuji holky, vyzkouším. Když to nezabere, tak budu muset už k lékaři. Dřív jsem měla tak jednou, dvakrát do roka, ale za poslední půlrok už je to tak dvakrát za měsíc, tak už to musím řešit.

barulina
18. pro 2024

@lehe isopronosine

lehe
autor
18. pro 2024

@jerry009 bohužel nedostupné, nenašla jsem kde objednat, ale vypadá to dobře, budu to sledovat.

lehe
autor
18. pro 2024

@babka
@monaluza a jak dlouho jste to braly?

lehe
autor
18. pro 2024

@barulina ten je asi ale jen na předpis, ne?

babka
19. pro 2024

@lehe no ja jsem celkem flakac na brani pilulek, ani jsem nevypotrebovala to cele baleni. Pak jsem si asi jeste jednou vzala dve tabletky, kdyz jsem mela pocit, ze se zase neco deje, ale opar uz se neukazal

barulina
19. pro 2024

@lehe jo, ale já měla opaty v takové fázi, že jsem musela. A vidíte, vysadila jsem asi před půl rokem, docela dlouho klid, abych se dnes probudila se dvema. Už jsem si zase zobla 😀