Opakované zvracení a průjem bez bolesti břicha. Co by to mohlo být?

1. led 2024

Ahoj, předem se omlouvám za anonym, ale nechci tu psát pod svým profilem. A omlouvám se za popis následujícího

Už od 27.12. mě trápí podivné zdravotní potíže. Už 27.12 jsem se necítila ve své kůži, nemohla jsem spát, velké nechutenství....28.12. jsem měla silný, ale opravdu velmi silný průjem a do toho zvracení (i zároveň😵) to vše bez jediné bolesti břicha. Jediné co mě bolí tak je žáhá, která mě pálí. Od cca 29. kdy jsem si asi po dvou letech ráno vzala Neurol průjem ustal, resp. byl asi dodnes třikrát ale už menší, rozhodně ne hnačka, prostě jsem si v klidu došla na záchod a když jsem to mohla pustit, pustila jsem, jen konzistence průjem. Ale to zvracení...najednou mám prostě fakt doslova záchvat a buď zvracím hodně anebo si jenom ublinku, obecně po jídle toho jde víc....od toho 28. není den kdy bych nezvracela, ale někdy je to jedenkrát za den a jen ublinknutí a někdy je to třeba 4x denně-někdy ublinkutní, někdy po jídle jde ven všechno. Břicho mě nebolí, jiné obtíže nepociťuji. Měla jsem za to, že je to psychicky, čeká mě mým vlastním rozhodnutím nová práce, na kterou se těším, žádné velké tlaky na sebe nemám, ale přesto to ty nervy být mohou? Taky v říjnu jsem vysadila AD na spaní, beru si už jen ranní lék na úzkosti, tak nevím, jestli to taky nemůže mít souvislost? Celkově se přikláním k nervům....máte někdo zkušenost, že by to trvalo tak dlouho? Dost mě to hlodá, jestli s tou změnou práce jsem se rozhodla správně, jestli to někdy zmizí...začínám dělat sama na sebe jako osvč, takže v lednu pozvolna, od února už trošku více,,,ale finančně atd, na sebe žádné tlaky nemám, mám velkej finanční polštář i oporu v rodině, takže jde pouze o výkon, abych byla dobrý v tom co budu dělat....panejo co když mi bude špatně, když budu mít ke konci v lednu první klienty?

V půlce října jdu na kontrolu na psychiatrii, tak nevím, jestli k obvodní ještě před tím, aby mě případně poslala na gastro, nebo vydržet a počkat co mi řeknou na PSych....

Má někdo zkušenost, že by se u něj stres projevoval takto a hlavně i takto dlouho a dopředu?