Pokud jste měli omikron, jaké jste měli příznaky, a jak dlouho vám bylo blbě? A jak to snášely děti (zajímá mě hlavně děti kolem 2 let). Děkuju
Ja jen dva dny bolest hlavy a svalu, treti den jen unava, manzel jen dva dny lehke skrabani v krku, syn 2 roky dva dny nizsi teploty 37-38 (dostal jen 3x paralen) a unaveny, pak uz dobre.
Všichni stejný průběh. 2 dny teploty k 38, bolest svalů, lehká rýma i kašel. Naštěstí žádný hrozný průběh. Když to to srovnám s chřipkou, bylo to mírnější, o dost kratší.
Zacalo to lehkou bolesti hlavy, bolesti v krku a obcasnym kaslem, pak se pridala ryma- nic hrozneho. Po 6 dnech prisla ukrutna bolest hlavy a trvala 3 dny+ zanet spojivek. Dneska je to 13. den a uz me jen pali v nose.
Deti- ctyrlety asi 4 dny ryma a kasel, 7m tri dny teploty kolem 38 a ryma, chlap 2 dny ryma, bolest hlavy- ta se ho drzi s prestavkama do ted.
První den odpoledne začala mírná bolest kloubů a hlavy, jako když na mě něco leze. K ránu už jsem musela mít horečku, jelikož mě bolel celý člověk a nevěděla jsem, jak si lehnout. Do toho mě pálila žáha, až mě bolelo na hrudi. Ráno už jsem si naměřila 38,5°C a teplota nešla pořádně srazit. Bolest těla šílená. Další den už jen zvýšená teplota a o něco menší bolest těla. Další den zase o něco lepší. Kašel a rýma začali až čtvrtý den, ale nic hrozného. To vše minulý týden a ještě teď jsem taková praštěná. Jo a mám 2 dávky očkování. Na třetí jsem měla jít včera, ale samozřejmě jsem to odložila.
Chlap má po třetí dávce a je bez teplot jen mírný kašel a rýma. Kluk (neočkovaný) je absolutně bez příznaků. Ale on má fakt dobrou imunitu a jen tak něco ho nezkolí
Já týden kašel,rýma,bolest zad...zvýšená teplota tři dny..doma jsem si udělala 2x antigenni test během dvou dnů a pokaždé pozitivní. .nikam jsem nešla na pcr, stejně se s tím nic nedělá. Už to mám po druhé, jsem dlouhodobě na nemocenske, takze tak. Nikdo to nechytil a to je nas doma 6😉
Hodne blbe mi bylo jeden den. Priznaky jsme mela tyden. Petilete dite pozitivne testovane ani nezakaslalo. Dvouleta za tyden zakaslala asi 10x.
Upchatý nos iba a na začiatku kašeľ slabý ale musela som po 5 dňoch znova do karanterny vyšiel mi pozitívny PCR test znova
20mes syn první den horecky 40, proto jsem ho testovala antigen, druhý den pcr pozitivní. Pak dva tři dny unava a takový uplakany, smutný, bledy, hodně spinkal a moc nejedl. Pak už úplně normální, po týdnu pcr negativní.
Syn 2,5 let horečky 40C 3 dny ,jeden den průjem .Dcera 4,5 let 3 dny 39C a zánět spojivek ,ani na oči neviděla jak ji neustále slzely.
@barmil také tak
Manžel (39) zimnice, kašel s hleny, bolest hlvy a únava. Normálně s nim spím i s mimi (2r) já negativní , mimi nic nebylo netestovali jsme ho ale.
Syn 2,5 roka jeden den zvysena teplota (37,2-37,5), potom uz nic. Po nom som ja zacala sucho kaslat a az o niekolko dni som zistila, ze je to covid. Po mne ochorel muz, asi dva dni zvysena teplota a trocha kaslal.
Já jsem byla jako normálně nachlazena - kašel, bolení v krku a hlavy, plus se mi trochu hůř dýchalo, ale jsem astmatik, tak jsem to čekala. Děti to chytily asi ode mě, měly par dnů zpozdeni. Já jsem byla už víceméně v pořádku a dětem (2 roky a miminko 2 měsíce) začaly horečky, únava, nechtěly jist, byly hodně rozmrzele a uplakane.Začalo to před týdnem a teď už jsme v poradku, jen ta únava trvá.
Kovid to byl, asi nejspíš omikron. Klasické chřipkové příznaky jako únava, bolest nohou, rýma, teploty možná 37 první dny - neměřila jsem se. Bylo mi blbě asi 4 dny, 6. den už lepší. Doma jsem byla přesně 10 dní (test až 4. den s příznaky - když mi bylo blbě). Nikdo jiný to ode mne doma nechytil, ani syn(12), co se mnou spí v noci v posteli a furt mě objímá, ani manžel, který se mnou taky párkrát spal... Nebo takhle. Neměli příznaky. Na testech nebyli.