Dobry den, muzete prosim poradit, jak zabranit vyrazce pri odirani stehen o sebe v lete? Dekuji.
Tuhý antiperspirant, mám odzkoušené. Jsem silnější a stehna se otírají, ráno než jdu do práce namažu obě stehna, v práci případně ještě jednou a pak než jdu z práce a nemám ani pupínek či červená stehna i v tomto pařáku. Stojí to pár korun a antiperspirant mám stejně pořád v kabelce. Praktikuji tak již několik let a s úspěchem.
@margie můžu se zeptat jaký,značku?Děkuju😊
Kulomaz od Angry beards.
Antirub od BusyB. Je to mladsi sestra Angry Beards s kosmetikou specialne pro holky. 🙂
@apple_tree ten jsem dneska použila poprvé, a nic moc. Buď to byla slabá vrstva (ale balení je dost malé teda) nebo jsem holt moc tlustá. Ale ještě tomu dám šanci a budu zkoušet.
Bandaletky
@alexandria80 já používám rexonu standardně jako antiperspirant a když je teplo máznu tím stejným i stehna. Dokud jsem to neznala, mívala jsem stehna sedřená až do bolesti. Od té doby mám klid. Poradila mi to kolegyně, co hodně běhá a měla odřené i paže. Ale chce to opravdu antiperspirant ne jenom deodorant.
Do práce nosím zásadně silonky, pro mě je to nejlepší. Ale během víkendu, nechci vypadat jako do práce. Tak jsem koupila krátké silonky pod šaty s vyším pasem a jeste to tvaruje postavu a drží břicho. 😄 Deoš mi nefunguje vůbec.
Také souhlasím s tuhými deodoranty/antiperspiranty plus mně fungovaly také ve spreji Dove, mají takovou jemnou strukturu. Pokud by z nějakého důvodu nevyhovovalo, pak můžu doporučit ještě silonky ve spreji. Kdysi jsem koupila u Deichmanna, nevím zda se to ještě prodává, tu lahvičku jsem měla doma roky ale na ta stehna to bylo parádní.
Máznu si to chlapovým tuhým deodorantem a je to ok.
Jak už tu zaznělo - bandaletky. Lepší než kraťasy nebo se patlat antiperspirantem (mě určitě nevydržel cely den a ne všude a vždy je možnost znovu aplikovat).
@miryp Fakt to drží a fakt se mi to neroluje. Jen podle tabulky doporučuji vzít větší než menší. Já byla v mezivelikosti a vzala jsem menší a větší a ty větší jsou lepší. Ale ani ty menší se nerolují. Měla jsem právě strach, tak jsem jich vzala jen pár a teď nenosím skoro nic jiného a jen je točím a peru. Jen se teda docela brzo začaly na jednom místě párat, tak to budu muset zašít.
Nedam dopustit z DM na bandaletky. Maji super material, jsou lehoucke a nevim o nich. Lepsi nez byt opatlana od deodorantu nebo se potit v damskych boxerkacj 🥴
Mně se osvědčily takové ty delší bezešvé kraťasy, biker shorts, ale určitě to chce prodyšné a rychleschnoucí, které se při nošení nerolují nahoru, mám ráda tyto https://www.hexfit.cz/kratasy/
Zatím úplně nejlepší, co jsem našla, je tohle prádlo: https://www.iveronika.cz/damske-boxerky/
Trošku jinak pomáhá:
- antiperspirant
- kraťasy/kratší legíny (jako nějaké po kolena, co nejtenší)
Ale to prádlo od iveroniky je asi nejlepší, koupila jsem letos na zkoušku a budu dokupovat. Navíc černé jsou super v tom, že když běhám doma jen v kalhotkách, ani to nevypadá jako kalohotky, ale jako kraťasy.