Ahoj, od vcera mam teplotu 37,5-38. Mela jsem celkove oslabeni, zimnici a krece v brise, ale zadne prujmy a zvraceni. Neboli me v krku ani hlava, nic. Ibalgin relativne zabral, prisuzovala jsem to vcerejsimu vedru a i ovulaci. No a dneska rano jsem si zase namerila 37,7-38. Jsem jen mirne unavena, jinak vubec nic. A samozrejme dneska mame jet na 2 dny do welneska v cechach (s ditetem). Odjeli byste? (zmenit termin se uz neda, propadlo by to tak jako tak...)
Jela bych, v nejhorším si odpočineš na pokoji a tatínek si poradí s ostatním.
Já bych jela 🙂
Já za sebe bych nejela , ale já jsem už při teplotě 38 k.o a spím. Takže vím, že bych si to vůbec neužila. A ležet v posteli na pokoji můžu i doma.
Ne. Nakazis jiný lidi 🤷🏻♀️
Nejela bych.
Na dva dny bych jela, kor když je to jen do.cech, je škoda aby to propadlo. Tatínek se určitě postará
Já bych nejela. Je to sobecké vůči ostatním lidem které můžeš nakazit
Nejela bych.Jednak jsem pri teplote ko a jednak je to nefer vuci ostatnim,ktere nakazis.
@zelenaesmolda má mírně zvýšenou teplotu, jak nekoho nakazí? Zítra už bude nejspíš úplně bez teplot
@fire85 Tak třeba tím že ani neví co ji bylo? Možná slabá střevní chřipka, nebo nějaká viróza, to že má mírně zvýšenou teplotu neznamená že někoho to nemůže položit úplně a wellnes tím úplně zkazit. 🤷🏻♀️ úplně “miluju” tyhle sobce díky kterým se pak ty nemoci točí furt dokola..
Poslala by som manžela aj s dietatom, ak sa citia dobře, nech si to užijú a já by som sa doma skusila z toho vyhrabať,
Ne, nejela bych. Z důvodu nákazy zdravých návštěvníků. A nejlíp se vyspíte doma, nerozumím, proč chcete odpočívat na pobytu na pokoji.
Diky za vsechny reakce, nakonec jsme nejeli.
@fire85
Teplota je pruvodni znak,ne diagnoza.Takze ano,nakazit samozrejme nekoho muze.
Udělala stě dobře. Děkuji
@zelenaesmolda jasně,.mela ji dva dny , pak už ne, takže by byla v pohodě. Nepíšu ze teplota je diagnóza, to nevím kde jsi vyčetla.
Ja by som isla, dieta sa zabavi s tatinkom a ty si oddychnes 🙂 ako to pojde