Odjeli byste na dovču s teplotou?

6. črc 2023

Ahoj, od vcera mam teplotu 37,5-38. Mela jsem celkove oslabeni, zimnici a krece v brise, ale zadne prujmy a zvraceni. Neboli me v krku ani hlava, nic. Ibalgin relativne zabral, prisuzovala jsem to vcerejsimu vedru a i ovulaci. No a dneska rano jsem si zase namerila 37,7-38. Jsem jen mirne unavena, jinak vubec nic. A samozrejme dneska mame jet na 2 dny do welneska v cechach (s ditetem). Odjeli byste? (zmenit termin se uz neda, propadlo by to tak jako tak...)

bebekeksy
6. črc 2023

Ja by som isla, dieta sa zabavi s tatinkom a ty si oddychnes 🙂 ako to pojde

zlataberta
6. črc 2023

Jela bych, v nejhorším si odpočineš na pokoji a tatínek si poradí s ostatním.

jaja01k
6. črc 2023

Já bych jela 🙂

martt
6. črc 2023

Já za sebe bych nejela , ale já jsem už při teplotě 38 k.o a spím. Takže vím, že bych si to vůbec neužila. A ležet v posteli na pokoji můžu i doma.

lilian2111
6. črc 2023

Ne. Nakazis jiný lidi 🤷🏻‍♀️

zekrt
6. črc 2023

Nejela bych.

fire85
6. črc 2023

Na dva dny bych jela, kor když je to jen do.cech, je škoda aby to propadlo. Tatínek se určitě postará

novamamina
6. črc 2023

Já bych nejela. Je to sobecké vůči ostatním lidem které můžeš nakazit

zelenaesmolda
6. črc 2023

Nejela bych.Jednak jsem pri teplote ko a jednak je to nefer vuci ostatnim,ktere nakazis.

fire85
6. črc 2023

@zelenaesmolda má mírně zvýšenou teplotu, jak nekoho nakazí? Zítra už bude nejspíš úplně bez teplot

lilian2111
6. črc 2023

@fire85 Tak třeba tím že ani neví co ji bylo? Možná slabá střevní chřipka, nebo nějaká viróza, to že má mírně zvýšenou teplotu neznamená že někoho to nemůže položit úplně a wellnes tím úplně zkazit. 🤷🏻‍♀️ úplně “miluju” tyhle sobce díky kterým se pak ty nemoci točí furt dokola..

trilien
6. črc 2023

Poslala by som manžela aj s dietatom, ak sa citia dobře, nech si to užijú a já by som sa doma skusila z toho vyhrabať,

atraps
6. črc 2023

Ne, nejela bych. Z důvodu nákazy zdravých návštěvníků. A nejlíp se vyspíte doma, nerozumím, proč chcete odpočívat na pobytu na pokoji.

autor
6. črc 2023

Diky za vsechny reakce, nakonec jsme nejeli.

zelenaesmolda
7. črc 2023

@fire85
Teplota je pruvodni znak,ne diagnoza.Takze ano,nakazit samozrejme nekoho muze.

atraps
7. črc 2023

Udělala stě dobře. Děkuji

fire85
10. črc 2023

@zelenaesmolda jasně,.mela ji dva dny , pak už ne, takže by byla v pohodě. Nepíšu ze teplota je diagnóza, to nevím kde jsi vyčetla.