Dobrý den,
dojíždím daleko na rehabilitace v jiném městě, a po prvních návštěvách jsem zjistila, že mi tyto rehabilitace nevyhovují, ať už přístupem zdrav. sestry, tak tím, že mi to nic nedává. Když jsem např. přijela posledně na rehabilitaci, tak bylo zavřeno, vzali si narychlo dovolenou, ale nikdo mi ani nedal vědět, když jsem jim napsala, tak se ani neozvali. Jela jsem tam daleko, a zbytečně.
Chci s touto rehabilitací přestat, nevím však, jakým způsobem, aby z toho nebyly problémy. Mají tam žádanku od doktorky, kterou jim už asi pojišťovna proplatila. S doktorkou to řešit nechci, to by bylo asi složité ji to celé vysvětlovat, tam na to není prostor.
Existuje způsob, jak rehabilitace jednoduše ukončit, aby mi pojišťovna nemohla dát nějaký postih?
Děkuji za odpověď, a napadá Vás co na rehabilitaci uvést za důvod, nechci je tam nějak kritizovat, stačí říct třeba, že už mě tam nemá kdo přivést?
@pan_da_2 - prostě jim jen napis/zavolej, že rusis zbytek termínu a nechceš dal pokračovat v RHB. Pojišťovna to proplaci podle počtu návštěv, takže jen tolik, kolikrát jsi byla. A tvůj lékař se to nedozví. Z RHB se nepíše žádná zpráva. Sama pracuji na rehabilitaci, tak vím, jak to chodí.
@svija Jo, mám tam jen ty procedury, tak to půjde asi mimo doktorku. Ale odevzdala jsem jim tam ten papír/žádanku na vyplnění jednotlivých rehabilitací, já tam byla jen 2x, ten papír si nechali u sebe, takže si tam klidně můžou asi vypsat hromadu rehabilitací a nikdo se nedoví kolik jsem jich měla opravdu. Je nějaká možnost, že by mi ten papír vrátili, abych mohla jít na rehabilitace jinam? Máš s tím nějaké zkušenosti?
Proplaceji každou návštěvu, takže pojišťovna uhradila část. Problém by být neměl, maximálně ti rok nenapíšou rhb na to samé. Možná se to nebude líbit lékaři, který tě odeslal, když nedostane lék. zprávu.