Ahoj mamky, po porodu se mi příšerně rozjel atopický ekzém. Mám jej od dětství, ale po porodu je to neúnosné. Strašně to svědí, mám po sobě milion škrábanců a červené fleky. Samozřejmě mám i bezpočet alergií, které se také zhoršily mimo senné rýmy, ta zmizela. Dokud kojim, nechci a také neužívám žádné léky ani masti, pokud to není nutné, ale situace začíná být kritická, především to svědění. Už jsem si objednala mořskou sůl na koupele, mám domluvený termín s homeopatem, tak snad něco zabere. Klidně mi napište, co pomohlo vám.🌸🌸🌹 Ale problém je také jinde, samozřejmě potřebuji oblečení z bavlny (případně jak snasite viskózu?). A nikde nemohu nic hezkého sehnat, pokud nechci obyčejné tričko nebo tílko. Všude jen samý polyester. I ja se chci líbit a být občas trochu elegantní, připadám si jak cuchta.Flekata cuchta, začíná mě to trápit Znáte někdo nějaký obchod, i internetový, kde se dá sehnat zboží z bavlny, třeba i dražší či homemade? U obchodů jsem prohlédla všechny běžné konfekce a byla jsem trochu šokovaná, stojí to 700,- a je to umělé!! Prosím o radu někoho, kdo si také tímto prošel💓💖
vyzkoušela jsem ovesnou koupel s konopným olejem a myslím, že je fajn. Za zkoušku to stojí. Bohužel neporadím kde koupit ani jak se přesně jmenuje. Konopnou mast doporučuje i moje kolegyně.
Bio bavlnu a prijemne, hlavne pradlo ma Tchibo 🙂 a bavlnu kupuji v sekacich, v obchodech moc neni. Taky se mi zhorsil ekzem,i alergie..a taky ae citim blbe ..flekata a jeste tlusta :(
pomáhala konopná mast, ale je fakt, že jsem měla ekzém slabý.