Odběr krve - štítná žláza. Ovlivní rýma a kašel výsledky?

lujhu
23. únor 2024

Dnes mám jít na odběr krve, ale jsem nemocná, nevím jestli to nějak neovlivní výsledky, mám rýmu kašel, už jsem se jednou preobednala opět kůly nemoci a už se my to pravé odložovat nechce 😒

squezy
23. únor 2024

@lujhu určitě si k mudr. zavolej,podle me to nema cenu,bude to tim nachlazenim ovlivnene. Samozřejmě tedy nepises,na co jdes na odbery,ale určitě si predem cinkni. Neni to žádná ostuda. Ostuda je lézt nekam na krupici,aby ti v ordinaci řekli, že mas jit zase domů..

lujhu
autor
23. únor 2024

@squezy mám jít na odběry štítný žlázy
No zkusím zavolat taky se my to moc nezdá

anniej
23. únor 2024

Jak už jsem psala, léčím se odmala, chodila jsem i s tim obyčejným nachlazením, pokud teda vyloženě nechrchláš jak tuberák a nevypadáš na umření a nemáš vysoké horečky 😊Jediné co, tak s antibiotiky nebo s něčím, kvůli čemu vstanu sotva z postele, nejdu. U mně je to teda horší kvůli tomu, že musím být přísně sledovaná, mění mi dávkování každý měsíc, takže každý měsíc krev. Každý den navíc znamená buď předávkování, nebo nedostatek hormonů a to mi přehází celý organismu. Ale klidně si zavolej pro větší klid.

l_
23. únor 2024

@lujhu urcite to zkresli.. muj doktor to z krve vzdy poznal.. a pak je zkreslena i stitka.. ted jsem odber kvuli kasli odkladala tri mesice, pak.jsme to vzdala, sla.na krev a je to tam.zas videt.. jenze kaslu od listopadu a krev uz byla nutna 🤷🏻‍♀️

lujhu
autor
23. únor 2024

@l_ nakonec jsem šla pokud nemám teploty tak by to bylo v pohodě řekla sestřička uvidíme podle testu testu 😄