Měla bych dotaz, zda máte někdo zkušenosti s touto klinikou? Zvažuji laserovou operaci očí a čert aby se v tom vyznal 🙂 Případně máte někdo zkušenosti s operací ať už pozitivní nebo negativní?
holky nikdo nikdo žádné zkušenosti?
samozřejmě jsem pročetla diskuze různé a spoustu příspěvků OK a některé teda zase pak hororové....
i já se rozhoduji dlouho, dlouho.....přeci jenom má člověk strach, že to jsou oči 😉
Ahojky já byla na laseru před 3 rokama u nás v Plzni v oftě a jsem nadmíru spokojená a chválím každému!samotný laser byl cca.za 15min. hotový cca. týden byl teda zlý ohledně světla hrozně mi vadilo i světlo doma no do dnes mi vadí sluníčko,ale sluneční brýle pomůžou já jsem spokojená být bez brýlý je pro mě zázrak měla jsem 11.5 a 10,5 dio. a mám 0 a 0,5 říkali mi,že to 10% nebude,ale jsem ráda,že jsem na něj šla!
@petule12 ja jsem se rozhodovala dobre 3 roky🙂 byla jsem na femto lasic.. okhp = ocni klinika horni pocernice..najedte si na jejich webovky, je tam video operace, kazdy mesic maji refrakcni vikend se slevou... Pristup super... Po zakroku jsem se vyspala, vecer jsem videla jakpod vodou, druhy den jakobych mela rasu v oku a pak uz super...svetlo mi nevadi, dokonce ani,kdyz sviti slunce nepotrebuji slunecni bryle, coz se divim..
@petule12 na operaci oči pozor, v FN na Karlaku me před ní vyloženě varovali. Jde hlavně o kšeft. Kolem 35let úplný nesmysl. Mění se pružnost rohovky a účinek může být nulový. Samozřejmě ti ji každá klinika doporučí. Jsou to pro ně peníze. Je to spíš pro lidi, co mají hooodne dioptrií. pak to může pomoci
@mercedesse no prave ze furt resim ale byt brz bryli je tak lakave 😉 tech 35 myslis 35 a vice uz ne nebo jak?
Ja byla v unoru v hornich pocernicich..a vidim..:D