Ahoj maminky, nemáte někdo zkušenost s dobrýma očníma kapkama, které pomáhají na zarudlé a suché oči? Používám i kontaktní čočky, takže jsou oči celkově hodně unavené. A visine už mi nedělají dobře. Děkuju za rady 🙂
@sisinka74 To jsem taky zkoušela a moc mi to nevyhovovalo :( mám ty oči opravdu hodně náchylné na všechno .. Ale děkuju za radu
Moje mamka na to také trpí a dlouho používala Visine, který jí tedy vždycky ulevil 😉 Já sama zkušenost nemám, používám kapky kvůli kontaktním čočkám, ale na to se používají jiné 🙂
@koriandrie Já jsem hodně spokojená s očníma kapkama od Avilut http://www.avilut.cz/produkty/. Pracuju v zakouřeném prostředí a hodně mi pomáhají 🙂 zkus se podívat
@pavlapola Když používáš oční kapky nemáš prosím zkušenost s ostatníma produktama Avilut (3-forte) nemůžu najít žádné recenze a píšou, že to pomáhá chránit zrak před dalším zhoršováním
jasne na ty unavene oci a celkove problemy s ocima je avilut dobrej, my ji pouzivame v rodine skoro vsichni, kdyz se nejakej problem objevi, ted jak furt cucime do pocitacu atd tak je to oko proste vic namahany..
Po operaci mám podobný problém, přímo od lékaře mám doporučený Hyal-Drop, jsou dražší, ale vydrží dlouho. Používám 2,5 roku a spokojenost.
Já používám kapky Gelone, ihned uleví!
Já používám okuflash.