Ahoj holky, mám tu někoho kdo je naočkovaný proti covidu a kojí? Zda je vše v pořádku?
Přemýšlím, že se nechám očkovat, ať už to mám za sebou, dcerce je rok, tak se jen bojím, aby se něco nestalo, prostě mám strach. Děkuji❤️
Co by nemělo být vporadku? Jsem očkovaná od června, žádné NU.
@l.u.c.i.e
@felixfelicis
Děkuji holky. Též mi to MUDr doporučuje, tak nad tím přemýšlím, jen se bojím, aby nebyly horečky nebo tak. Jsem na malou sama a musím fungovat na 110%.. covid jsem naštěstí neprodělala ani jednou. Asi do toho půjdu. 🙂
No, spíš když jsem četla, že lidi jsou víc nemocní nebo horečkují, brní jim tělo, tak toho jsem se bála… ale je to individuální no..
@makkyv mám obě dávky očkování,kojim a v pohodě
Byla jsem na očkování když bylo dceři rok,sama Mudr i můj praktik doporučili,že takhle bude mít malá protilátky přes mlíko.Uplne v pohodě,mě jen bolela 2dny ruka a na malé jsem nepozorovala vůbec nic.
Taky jsem byla při kojení, syn rok a půl v té době. Nic mi nebylo, kromě bolesti paže asi 2 dny po aplikaci.
Hele je to individuální, pokud se jedná o kojení, bát se nemusíš, taky už mám obě dávky a kojení úplně v pohodě... Jen mě bolela ruka, ale mám i kamarádky, které měli po tom horečky, zimnici apod.
Byla jsem ještě v šestinedělí a vše v pořádku, jen mě bolela ruka. Dětská doktorka doporucovala - protilátky jdou mlékem i prckovi. Ockovaná jsem byla půl roku po kovidu. Btw asi bych se víc bála kovidu - je větší riziko, že te odrovná kovid než že vakcina. U mě to tak i bylo - kovid mě odrovnal cca na 10 dni, měla jsem horečky, bolelo mě celé tělo, 3 dny závratě... k tomu doma 2 malé děti a těhotná k tomu. Ještě, že jsme se prostřídali s manželem - když jemu bylo zle, fungovala jsem já a když já odpadla, tak jemu už bylo jakž takž
@makkyv já mám krátce po druhé dávce a kojím syna ( 2 a třičtvrtě roku), několikrát za den,i v noci. Na kojení ani na něj to vliv nemělo. Jen musím kojit z druhé strany než jsem byla zvyklá, nebo si podložit ruku. Po první dávce mě dva tři dny bolela paže od ramene při pohybu nahoru. Teď po druhé mě bolela jen první den,ale zase mám větší místní reakci ( bolestivé a oteklé místo kolem vpichu a trochu mě to svědí). Byla jsem ve čtvrtek. Počítám,že příští týden už to bude úplně ok.
Super holky, moc děkuji❤️
První dávka jen bolest ruky. Po druhé únava a pocit, že na mě něco leze (jeden den). Kojila jsem a kojím normálně dál 🙂
Covid jsme prodělali, a očkování nesli mnohem hůře. Počítej pro jistotu s hlídáním. My měli horečky, zvracení. A ruka jakoby pálila, to se dá přežít. Jinak v očkovacím centru radili koupit aspirin aby jsme neměli trombózu. Takže musim se docela smát těm fanatikům co tvrdí, že to nemůže nic udělat. Paní měla zřejmě zkušenosti, zněla docela přesvědčivě.
@montmirail Teda, to mi je líto😭 No hlídání nemám, tak to bude těžší a proto se bojím, ale opravdu je to individuální, třeba to bude dobrý a třeba taky ne😂🤔
@makkyv a dej vědět jak jsi dopadla ☺️ každá zkušenost se hodí až to bude někdo číst 👍
@montmirail Dám, jsem objednaná, tak uvidíme 🙂 jen se chci optat, oni plánují nějaký ten lockdown pro neočkované.. kdyby náhodou chteli i obchody jen pro ockovane, je alespoň prokazatelna ta první dávka, s tím, ze třeba ukazu, ze jdu na druhou dávku? Přece jenom kamaradka byla na první vakcine listopad/ druhá prosinec a třetí až leden, 3 měsíce čekat je síla..
HOLKY HLÁŠENÍ PO OČKOVÁNÍ: mám dnes po a zatím vše v pohodě, já jsem úplně v pohodě, ani ruka mě nebolí nic, ale díky chladící náplasti, kterou si vzaly i sestřičky, aby je prý sehnaly, jsou super 🙏🏻😍 kdybych tam dnes nebyla, tak si myslím, že očkovaná nejsem😁
Takže uvidíme co zbytek dnů, jak mi bude 🙂 v prosinci mám druhou dávku, tak dám zase hlášení😂
Krásný den🥶♥️
Jsem 5 dní naočkovaná první dávkou. Dcerce jsou 4 měsíce a plně kojím. Po očkování mi nic nebylo. Jen ten den večer mi trochu bolelo na dotek místo vpichu. Taky jsem měla strach, ale moje doktorka i dětská mi očkování doporučily. Je fakt, že jsem i covid v těhotenství prodělala...