Ahoj holky zítra mám jít na očkováni a zda se mi ze sem krapet někde nastydla,myslíte si ze to mám raději odložit ? Zteploty nic nemám jen rýmu
@katanovobran Tak pokud si trochu nastydlá, tak bych očkování odložila.
Řekla bych že úplně v pohodě. Podle přístupu prý můžeš mít i hlavu v podpaží. .... Legrace jsem cynik. No jinak osobně bych ti odložila. Můj něco jako stryc byl nachrchlany, lékař ho do toho naverbovat i tak a i možná to bylo jedním z důvodu, proč má doteď následky.
Prý pokud nejsou teploty, jde to. Sama jsem šla s rýmou a úplně v pohodě.
@katanovobran sla jsem s rymou jako pes a s kaslem ktery jsem mela na pruduskach a uplne v pohode ryma nicemu nevadi
Uplne v pohode! Na ockovani proti covidu klidne i s prustrelem bricha 🙈 pardon, trocha cerneho humoru.. jinak, ja doktor nejsem, ale snad kazdy pediatr pred jakymkoliv ocko varuje, ze pokud dite neni 100% fit, tak neockovat. Tim bych se osobne ridila.
Odložit. Můj praktik,který je úplně zběsilý do očkování mi řekl,že očkovat až 14 po vymizení všech příznaků. Do očka bych nešla s počínající rýmou,ptz nevíš,jestli to jen u rýmy zůstane. To že to někdo jiný přežil,když byl nachrchlany je fajn,ale pro mě absolutně nesmerodatne. Za mě absolutně zbytečný risk...
@katanovobran S rymou bych nesla.
S nachlazením bych na očkování tedy nešla. Jsme zastánce toho že i dospělí, ne jen děti by se měli očkovat jen pokus jsou 100% fit.
@katanovobran záleží jak se cítíš, obyčejná lehká rýma by vadit neměla, já mám třeba více či méně rýmu většinu času od podzimu do jara, tak to bych se mohla naočkovat až za půl roku…
Rýma je známka snížené imunity! Co víc k tomu dodat
Já jsem kvůli nachlazení očkování odložila.
Ofiko to KI neni, ja bych asi pockala, podle pocitu. A nejdriv bych se testla. Btw ockovat se v akutni fazi nema hlavne proto, ze se pak hur tvori protilatky, nemelo by to zasadne ublizit.
A ted si z toho vyber 🤣
pokud nechodit s rýmou, tak se celou zimu nenaočkuju....
Dojížděla mi rýma a šla jsem a pěkně mě to sundalo...
Rýma prý nevadi, při teplotě ale raději odložit.