Ahoj holky, trpite tim některá? Ja uz par let, ale poslední tydny a dny je to opravdu vážné. Po narocnem stresovem období se to zhorsilo tak, ze i s rozsvicenou lampou dostanu 1x za noc panicky zachvat. Prebiju i leky na spani. Sportuji, relaxuji, pred spanim si ctu klidne romany v pohode usnu napr kolem 23 ale ve 3 hod rano se vzbudim cela bez sebe a panikarim. Bojim se kazdeho vrznuti v byte. Ziji sama s detmi. Mam stridavou peci. Kdyz jsoi deti u mě, jsem schopna spat i 12 hod. Kdyz ne nespim prakticky vubec. Uz jsem z toho unavena. Terapie probihaji, beru dokonce AD na uzkosti a podporu spanku a nic. Je neco co pomohlo treba Vám? Uz se nechci ve vlastnim byte bát😔😔
Spis mi to vyzniva jako uzkost,ze mas deti mimo domov...pokud spis v pohode,kdyz jsou u tebe a kdyz jsou mimo,tak nespis,neni to spis stres,zda je o ne radne postarano,nejsou tam nejake obavy,nejasnosti,co se s nimi deje?
@podaji asi neporadim nic zavratneho. Proste vyladit leky a ty terapie. Ja kvuli depresim zas nemohla usnout. Obecne potrebuju klidne podminky na usinani, a kdyz jsem nebyla psychicky cajk, tak to neslo vubec. Psychiatra na mne zkousela kde co, ale jakekoli leky na spani mi sice pomohly usnout, ja omdlela, ale za 2 nebo nejdyl 4 hodiny jsem byla stejne vzhuru a uz neusnula. Nakonec jsme nejak vyladily leky a zlepsilo se to casem i diky psychoterapii. Tak nejak pul roku to trvalo urcite