Nutkání na čůrání. Co na to koupit?

lujhu
26. bře 2024

Mám stály nutkání na čurání ,tlačí mě to cejtím měchýř furt plný přitom nečurám moc ani to nepalí spíš mám divnou bolest podbřišku a v zádech , možná se jedná o zánět močaku,ale proč potřebují poradit, jsem z Liberce a Dr mám v Jablonci, teď jsem u babičky v Děčíně musím se o ní pár dní starat takže se bohužel nedostanu do Jablonce, tak bych se chtěla zeptat kdo si stím prošel a má zkušenost co si zatím můžu na to koupit? nějak to trošku zaléčit než tam dojedu 🙆

jaja01k
26. bře 2024

@lujhu Mně se osvědčila blokurima.

sorboni30
26. bře 2024

@lujhu urologický čaj. Udělat si půl litru a vypít vlažný naráz. Ne po troskách ale vypít ex. Propláchne to a poléčí. A blokurima koupit v lékárně

lencaa11
26. bře 2024

@lujhu nějaký čaj ,něco z lékárny a možná bych zašla na pohotovost do Decina ,Ústí nad Labem ať to není pak na ATB..

pavca1982
26. bře 2024

Jdi do lékárny a kup Urifos. Urologický čaj nepij ten akorát dráždí. Pitný režim 3L denně a můžeš přidat i Vit.C 1000mg.

kadla88
26. bře 2024

Blokurima top!

gruyerre
26. bře 2024

@lujhu když já jsem měla bolesti v podbřišku a zádech (přitom při čůrání to kupodivu taky nepálilo), měla jsem už hodně silný zánět ledvin. Možná, že už tě nic volně prodejného nespasí a budeš potřebovat antibiotika.

martinka_33
26. bře 2024

Kdyz bude nejhur, tak muzes na pohotovost, takhle jsem jednou byla a nikdo na.me osklive nekoukal.

levandule_k
26. bře 2024

Tinkturu z lichořeřišnice, bere se kapka na jeden kg hmotnosti.

lujhu
autor
27. bře 2024