Nevolnost vždy večer/v noci. Čím by to mohlo být?

18. čer 2020

Ahojte. Poslední dny je mi večer divně. Bolí mě šíleně hlava, je mi občas i na zvracení, pár dní mě pálí žáha. Ale vždy to přijde až večer. Včera to bylo i ráno, než jsem vstala z postele, ale jinak je to opravdu už asi týden jen večer. Piju dost, magnesko si taky dávám.. Nevíte, čím jiným by to ještě mohlo být?
Mám teda před ms, ale takový pms... To bych měla prvně 🤣

jijulka
18. čer 2020

těhotná?

usvitka
18. čer 2020

Příznaky vyčerpání? Já to mám když jsme prostě přetažená, pomáhá více spánku, odpočinku, čas pro sebe

autor
18. čer 2020

@jijulka to mě samozřejmě taky napadlo, test jsem dnes zkusila a byl negativní (jasně, může být brzo). Do ms mám asi 3 dny, tak si říkám, jestli by to nemohlo být i něčím jiným. Nějak extra se totiž nesnažíme, necháváme to tak. Od ovulace mám ale asi 9 dní (podle bolestí), to bylo mi přišlo dost brzo, ne?

autor
18. čer 2020

@usvitka já právě nemám nějaký šílený zápřah. Mám teda 3. letého syna, ale jediné co je teď jiné, že jsem začala intenzivně cvičit, tak by to mohlo být možná i tím

autor
18. čer 2020

@usvitka nebo intenzivně zase ne 🤣 ale teď chodím častěji

lolam10
19. čer 2020

Me taky ted vic boli hlava a myslim ze je to ze slunicka...

martt
19. čer 2020

Nemáš problémy s krční páteří? Od toho by to mohlo být taky

autor
19. čer 2020

@lolam10 tak já to nemám jen hlavu, ale je mi i na zvracení a trápí mě ta žáha.
@martt to mě taky napadlo, ale asi by na to seděla jen bolest hlavy

martt
19. čer 2020

I ten pocit na zvracení by jsi mohla mít. Mne ve čtvrtek šíleně bolela hlava, zvracela jsem. A měla jsem to odkrcni pátere. Museli mi dat injekci na odblokování.

usvitka
19. čer 2020

@martt prosím a u kterého doktora jsi s tím byla?? Neuro? Já už trpím 14 dní a

martt
19. čer 2020

@usvitka Ve čtvrtek jsem s tím byla u PL, protoze jsem v sobě neudrzela žádný prasek a u nás neurologie bez objednání nebere. Ale na neurologii jsem s tím byla dali mi dali prasky, ale občas se mi to zablokuje, tak, že skončím az na pohotovosti.

autor
19. čer 2020

Já jdu v pondělí řešit na gyndu špinění, bolesti, problémy s udržením apod., tak se mu zmíním i o tomhle a uvidím, co mi na to řekne.
Ale je pravda, že s krkem mám problémy často...