Ahojte. Poslední dny je mi večer divně. Bolí mě šíleně hlava, je mi občas i na zvracení, pár dní mě pálí žáha. Ale vždy to přijde až večer. Včera to bylo i ráno, než jsem vstala z postele, ale jinak je to opravdu už asi týden jen večer. Piju dost, magnesko si taky dávám.. Nevíte, čím jiným by to ještě mohlo být?
Mám teda před ms, ale takový pms... To bych měla prvně 🤣
Příznaky vyčerpání? Já to mám když jsme prostě přetažená, pomáhá více spánku, odpočinku, čas pro sebe
@jijulka to mě samozřejmě taky napadlo, test jsem dnes zkusila a byl negativní (jasně, může být brzo). Do ms mám asi 3 dny, tak si říkám, jestli by to nemohlo být i něčím jiným. Nějak extra se totiž nesnažíme, necháváme to tak. Od ovulace mám ale asi 9 dní (podle bolestí), to bylo mi přišlo dost brzo, ne?
@usvitka já právě nemám nějaký šílený zápřah. Mám teda 3. letého syna, ale jediné co je teď jiné, že jsem začala intenzivně cvičit, tak by to mohlo být možná i tím
@usvitka nebo intenzivně zase ne 🤣 ale teď chodím častěji
Me taky ted vic boli hlava a myslim ze je to ze slunicka...
Nemáš problémy s krční páteří? Od toho by to mohlo být taky
I ten pocit na zvracení by jsi mohla mít. Mne ve čtvrtek šíleně bolela hlava, zvracela jsem. A měla jsem to odkrcni pátere. Museli mi dat injekci na odblokování.
Já jdu v pondělí řešit na gyndu špinění, bolesti, problémy s udržením apod., tak se mu zmíním i o tomhle a uvidím, co mi na to řekne.
Ale je pravda, že s krkem mám problémy často...
těhotná?