Nevolnost při menstruaci

rakysaly
8. dub 2018

Ahojky. Měla jsem problémy s hormony se štítnou zlázou a teď se to snad srovnava,ale měla jsem stavy nevolnosti a jiné..Po zaleceni zánětu močových cest,kdy mi bylo prý špatně z toho,mi bylo asi 3 dny ok. Pak 2 dny před ms mi zas začlo být špatně a teď 2.den ms je mi stále špatně. Nezvracim, ale je mi blbě. Navíc jsem to dostala o týden dřív,než jsem zvyklá,ale zas na druhou stranu je to těch 28 dní. Je možné,že je tocyklem?

renvik
8. dub 2018

Mně je při ms špatně v jednom kuse, často až na zvracení a stres tomu taky nepomáhá. Nevolnost ( aspoň u mě) je tedy v naprostém pořádku, když se jedná o ms.

ivuska1986
8. dub 2018

@rakysaly ahojky, soucitim s Tebou. Pri kazde menstruaci jsem zvracela, obcas mela zimnici, křeče strašný. Jediny co mi pomohlo bylo těhotenství. Od porodu mam klid.

vendelinka08
8. dub 2018

Nez jsem zacala brat hormony na stitnou zlazu..tak jsem mela take nevolnosti a pred MS a pri MS take. Jakmile jsem zacala brat leky..postupne se to srovnalo. Ale i ted pred MS mi neni dobre..telo proste stale reaguje..a kazda to mame jinak.

normalnimatka
8. dub 2018

zkus gynex.

rakysaly
autor
9. dub 2018

Já právě teď měla rozhozenou štítnou a léky jsem začla právě že brát. Jinak do té doby byl klid. Pak jsem měla úplně šílené stavy a doktor mi přišel na štítnou. Začla jsem brát ty hormony a teď mi je blbě. Je beru asi 3 týdny.. tak teď nevím zda zas plašit a jít k Dr že mi je zas blbě nebo čekat:(

normalnimatka
9. dub 2018

@rakysaly no evidentně ti "léky" nesedly....

rakysaly
autor
9. dub 2018

Když já je brala už před 2 lety v tehu. A to mi bylo dobře... Dokonce jsem je brala ve vyšší dávce chvilku. A v pohodě. Tak uvidíme. Třeba mám jen hormonální nerovnováhu a chvilku potrvá,než se to srovná... Ten gynex vyzkouším. Děkuji🙂

priefi
9. dub 2018

@rakysaly A ms byla klasicky silna, nebo slabsi? Pokud slabsi, zkusila bych tehotensky test 😉

rakysaly
autor
9. dub 2018

🙂 já ji mám teprve druhý den. To jí mám vždy slabší😂takže to stále nic nedokazuje🙂 mě bylo blbě 3 dny před a teď 2 dny s ms. A prý i při před ms bývá lidem blbě... Každopádně když se zhruba před měsícem zjistovalo,co mi je,tak mi doktor odebral krev myslím že i na těhotenství🙂 navíc jsem byla před týdnem na gynde a tam jsem byla kontrolována i sonem. By na něco přišla🙂

lotta1234
9. dub 2018

Nikdy som moc neverila na caje, ale skusila som s podobnymi problemami - silny PMS, neznesitelne prve 2 dni MS, vracanie. Kupila som si Zensky caj od Valdemara Gresika a poctivo pila cca mesiac s prestavkami. Odvtedy mi to vyrazne ustupilo.

normalnimatka
9. dub 2018

@rakysaly tak třeba v těhotenství to blyo jinak, protože celý tělo funguje hormonálně jinak...těžko říct. tak počkej ještě pár dní, jeslti se to srovná a jinak bych si vyžádala jiný prášky, pokud vůbec nějaký.

rakysaly
autor
9. dub 2018

Tak na štítnou se brát musí🙂 tak ještě počkám. Třeba je to jen hormonální nerovnováha.... Doufám🙂 mě by nevadilo,kdyby mi bylo blbě každou ms,ale hlavně vědět,že je to opravdu z ní. Že to můžu mít,i když jsem na to dřív nikdy netrpěla...

rakysaly
autor
9. dub 2018

A praskama to ale asi nebude... Bylo mi dobře pár dní...

crejzy
29. lis 2021

@rakysaly můžu se zaptat jak jste dopadla? Trápí mé to podobné… jsem skoro 3mesice po porodu. Cele těhotenství mi bylo zle. Po porodu jak když utne, mohla jsem jíst, bylo mi dobře až do tohodle pátku, najednou na zvracení, všechno mi začalo smrdět proste úplně jak kdyby těhotenska nevolnost a místo toho jsem to v neděli dostala. Zle je mi dál a nevím co mám dělat, čekat jestli to přejde? Jít se nechat vyšetřit? Děkuju