Neviditelná rovnátka. Vadí někomu ten plast v puse?

lani1
24. bře 2023

Je nekdo na stejne lodi jako ja? Mam je ctvrty den a uplne me toci, prijde mi to jako klamava reklama. Jedine plus je jejich neviditelnost, i kdyz jak se to vezme. Bohuzel, jinou vyhodu nevidim, i kdyz teda zubarka tvrdi, ze to je rychlejsi lecba kvuli tlaku na zuby z vice stran nez jen zepredu ze zamecku. Kazdopadne se modlim, abych si zvykla a moc nechapu ty pozitivni ohlasy, to jako nikomu nevadi ten plast v puse cele dny? 🤷‍♀️🫣

marki90
24. bře 2023

@lani1 Přidej se do skupiny na Facebooku Rovnátka pro dospělé a je nás tam hodně co bojujeme s rovnátkama 🙂

kolunka
24. bře 2023

segra je má a změna je rozhodně vidět 🙂 na plast si zvykla a já když s ní mluvím, tak si toho plastu vubec nevšímám.. jen na tom ráda ulpívá rtěnka

janaaanna
25. bře 2023

@lani1 mam a trvalo mi si na ne zvyknout. Ten zacatek je narocny, bude lip! Mne by trvalo si zvyknout i na dratky, si myslim, ten plast se da aspon vyndat 🙂 Spis mi stve, ze to trva dlouho a je to narocnejsi, nez jsem cekala. Dcera je mela a zvladla to v pohode, vysledek super. Mne se zuby hybou pomalu, prijde mi to nejake vic frustrujici, asi jsem i u ni podcenovala to nepohodli