Neustále špiním, máte radu?

monique201
16. dub 2015

Ahoj holky ;). Píšu do diskuze pro maminky, ale to zejména proto, že vy už jste zkušené. Já dítě nemám a ani zatím neplánuji, ale chtěla bych se vás zeptat, jestli byste mi neporadily.
V říjnu jsem začala brát antikoncepci (měla jsem nepravidelnou menstruaci atd) a celý měsíc jsem krvácela. To je u mě bohužel normální, když začnu brát nanovo. Další měsíc se zdál být ok, ale od půlky cyklu (zhruba 12 den užívání antikoncepce) jsem začala špinit. No a takto to trvá až do dneška. Vždy asi 12 den to začne a trvá až do menstruace. Beru od té doby už třetí antikoncepci (předtím byly dvoufázové, teď monofázová: Belara). Během té doby se u mě vyskytly i jiné neduhy a nevím, jestli to všechno může spolu souviset. Mám trhliny konečníku, spolu s tím nejspíš něco, co jsou mykózy, avšak když na to použiju krém na mykózu, tak se to ještě zhorší. Fungují na to jen antihistaminika. Samozřejmě, že u doktora jsem byla, ten mi nikdy neřek nic jiného, že je ve mě chyba a dal mi jiné prášky. Teď jsem začala navštěvovat jiného, ten mi dal jinou antikoncepci a pokud se to ani po ní nezlepší, bude následovat řada vyšetření.
Nic mě nebolí, snad jen někdy tvrdé uzliny, co už mám nějaký měsíc na krku, ale myslím, že to s tím asi také nesouvisí. Stejně tak mi přijde, že mám zahleněný krk, asi zadní rýma, až půl roku.
Nejspíš to všechno spolu nesouvisí a vypadám jak hypochondr, ale velmi mě to trápí. Mám se učit na zkouškové, ale nejsem schopná myslet na nic pořádného. Nemáte některá nějakou radu? Někde jsem četla o špatné funkci žlutého tělíska, myslíte, že to může být tím? Mám strach, že něco zanedbám a jednou nebudu moct otěhotnět.
Díky za odpovědi