Zdravím, chtěla bych se zeptat, zhruba od 6/12 jsem měla problém z močakem pálení řezání neustálý chození na WC, pár holek my tady poradilo blokurimu což jsem užívala ale žádný změny zlepšení jsem neměla tak jsem si zašla k dr dala jsem moč a vzala my i krev na štítnou dnes jsem volala ohledně výsledků a štítnou mám špatnou víc my k tomu sestřička neřekla jsem objednaná 18/12 k mojí endokriložce a moc ještě nemají poslala to na kultivaci mám volat v pondělí, No a proč to píšu, Může ten močak souviset stou štítnou? Já nikdy tolik dnů problémy neměla vždy jsem si dala čajík nejaky ty brusinkovy džusy atd a za pár dní to zmizelo teď je to dlouhý, možná to bude jen fakt na ty antibiotika a bude to v pohodě ale mám strach že ty vysledky mám hodně špatný teda aspoň tak paní sestřička zněla v telefonu 🙆😐 jinak léčím se z autoimuní theriotidou...
Štítnou žlázu máš permanentně v zánětu. Asi bych se ptala lékaře, zda je možné, že je zánět i jinde v těle. Ale třeba to spolu vůbec nesouvisí. Bezlepkovou stravu jsi zkoušela? Viděla jsi změnu k lepšímu? Probiotika bereš stále?
Ale ty víš, že máš štítnou žlázu špatnou: autoimunitní theriotida je prostě poškození štítné žlázy... (mimochodem, mají ji dvě kamarádky z okolí a kupodivu jim na ni zabírá kompletní vyřazení lepku ze stravy). Štítná žláza je sice primárně o sekreci hormonů, ale do imunity to zasahuje také. Zhoršit dlouhodobý zánět za mě může.
Drž se... a pokud tě na to nikdo nenavedl do teď, zkus si fakt pohrát se stravou a najet na nízkoalergení... (tj lepek, možná i laktoza, často třeba i rafinovaný cukr...)