Neurol 0,5. Pomohl vám?

16. zář 2022

Dobrý den chci se zeptat je tu někdo komu neurol nezabral ? Díky

jjasmina
16. zář 2022

bylo dobré napsat i na co konkretně..

autor
16. zář 2022

@jjasmina omlouvám se. Na to jsem zapomněla našla jsem tady už nějaké diskuze ale přímo tohle pravé ne. Mají me utlumit než zaberou antidepresiva.

konidana
16. zář 2022

spíš si myslím, že všem zabral. Mě teda určitě jo🙂

autor
16. zář 2022

@konidana a po jaké době když jste si ho vzala ? Vyplo vás to nebo spis spis nemela jste ty stavy ? A jak jste to brala ?

konidana
16. zář 2022

Měla jsem depresi, totální zhroucení, vyčerpání a pocity že nic nezvládám. Neurol zabral do druhého dne. Ty stavy už nebyly tak hrozné, vše bylo snesitelnější ... a tak jsem dál vše v klidu mohla řešit s psychiatrem a psychoterapií.

autor
16. zář 2022

@konidana opravdu?? Ježíš to jsem rada ze to čtu a kolik a jak jste ho brala ? Já si pravé vzala první navečer do půl hodiny jsem byla snad sjeta 😀dalsi den jen půlku protože sem nechtěla bejt tak sjeta a vůbec nic to bylo včera celej den strašný a večer znovu cely radši a až za 2 hodiny mi bylo donre ale večer mi bejva lepe dneska jsem si ráno teda už vzala cely ale přišlo mi ze až rak po 3 hodinách to bylo lepší

konidana
16. zář 2022

Už si to přesně nepamatuji, je to pár let, brala jsem ho asi 1x denně, ale fakt nevím kolik.
U mě tedy určitě také mělo vliv, že jsem na návštěvě krizového centra dostala krom neurolu i neschopenku, takže jsem nemusela do práce, a mohla se aspoň o trochu lépe vyspat a odpočinout si.

autor
16. zář 2022

@konidana já jsem též doma s malym ditetem takže je to sice fajn ale nevyspim se sice usnu třeba v 10 ale v 6 jsem vzhůru stim silenym pocitem

konidana
16. zář 2022

To je naprd. Vydrz tyden, dva a zaberou ty antidepresiva.... ja mela deti uz ve skole, takze jsem dopoledne mela par dni volno. Vykopala jsem je a dalsi 4 hodiny jsem mohla spat a odpocivat☺. Ale ja nemela uzkosti a podobne pocity, ale proste depresi a vyhoreni.

werik153
16. zář 2022

Jestli chceš napiš mi do zprávy.

autor
16. zář 2022

@werik153 píšu děkuji

autor
16. zář 2022

@konidana ano chápu… dobře já se snažím vydržet ale uz je to přes mesic první nebyli nic moc tsk teď mám druhé plus neurol

dasipe
16. zář 2022

Mě začínal působit asi za půl hodinky, i doktor ní říkal že do 40min zabírá. Měla jsem ho taky, než mi zaberou antidepresiva a měla jsem dávkování 1- ¹/² - 0 (nebo ¹/²) -1 takže tři tabletky denně. Ale snažila jsem se ho po týdnu brát míň a míň, je vysoce návykový, takže opatrně s ním. Pak už mi stačila třeba půlka tabletky ráno a půlka na noc, podle toho jak mi bylo, snažila jsem se to přes den nějak přežít bez něj. Každopádně pokud máš nějakou zálibu, věnuj se jí co nejvíc, důležitý je přijít na jiný myšlenky a zaměstnat hlavu jinak. Ať je brzy lépe!!! 🍀

autor
16. zář 2022

@dasipe já mám pravé 2x dene plus antidepresiva
Ale přijde mi ze to fakr pomůže za dlouho. Nevím
ale první prášek asi do půl hodiny a byla swm jak sjeta a teď vůbec ale asi to zabírá je mi lepe tak doufám cekam než zaberou AD a bude doufám klid a pokoj.
To se snažím ale malý neštovice takže jsme teď na 14 dnů doma

dasipe
17. zář 2022

Jejej, tak to chápu, neboj, brzy bude lépe 🍀 pokud jsi po celým prášku sjetá, dávej si půlku a uvidíš, tak mi to říkal i doktor, že pokud po celým budu ospalá tak mám zkusit půlku a že uvidím 🙂 jaké ti napsal AD? A na co konkrétně? Máš úzkosti nebo deprese?

autor
17. zář 2022

@dasipe Mohu prosím napsat do zprávy to bude jednodušší

dasipe
17. zář 2022

Jasně že můžeš 🙂