Nemoc v těhotenství. Čím to může být?

renatkaa1996
28. srp 2020

Ahoj holky, chci se zeptat na nazor. Od stredy me pobolivalo v krku, vcera se pridala i ryma a dneska i zimnice (teplotu nemam) a je mi pekne na zvraceni. Nema to taky nektera? Ze by bylo neco ve vzduchu. Nebo nevite cim to muze byt? Jinak v praci mame klimatizaci a vzdycky mi je pekna zima ke konci. Tak jsem premyslela, ze to muze byt i tim. Ale ten pocit na zvraceni je hrozny🙁 jsem 18+1. Za cele tehotenstvi jsem nezvracela, bylo mi na zacatku jen hodne nevolno.

klokanka31
28. srp 2020

@renatkaa1996 Tak pocit na zvracení - těhotenství, a zbytek nachlazení, korona, chřipka...

alilali
28. srp 2020

@klokanka31 Corona 🙄 Bože můj, dejte už pokoj.

klokanka31
28. srp 2020

@alilali Taky mě štve že se to všude obrací sem a tam, ale mezi lidmi to je...

tasimia
28. srp 2020

Jako že by bylo něco ve vzduchu?😂😂 Prostě si nemocná, já měla v 15tt angínu jako hrom. Jdi k dr 🙂

marti89
28. srp 2020

Od středy mam příšernou migrénu, vyskočila mi teplota, při ležení na pravém boku pobolívá oblast ledviny, je mi na zvracení a cítím se unaveně. Mam už 14 dní poslíčky přes noc v intervalu 5 sž 10 minut, od středy se zesílily a nastoupila ta migréna se zbytkem.. Klimatizace je svinstvo, pokud se pravidelně a správně nečistí..

renatkaa1996
autor
28. srp 2020

@tasimia nejaka viroza, treba hodne lidi co znam tak je nemocnych, proto ,,ve vzduchu” 🙂

renatkaa1996
autor
28. srp 2020

@marti89 teeedaa 🙈 tak ja brecim, ale jeste k tomu migrenu, by me asi brali uz pomalu nohama dopredu😄 tak preji brzke uzdraveni❤️ U nas v praci ji urcite necisti😏

marti89
28. srp 2020

@renatkaa1996 Já na ni normálně netrpím, vzala mi 2x v těhotenství (no lepší čas si fakt nemohla vybrat), manžel mi koupil dneska v lékárně nějaký kuličkový aplikátor s olej a docela to ustoupilo, tak už se to dá přežít. Viděla bych to na chřipku z té klimošky, v práci jsem odpadla na 3 týdny, když tam zapli starou 10 let nečištěnou klimošku, letěla hezky rychle pryč z kanclu..

Ať je brzy líp.. 😉

riavais
2. zář 2020

@renatkaa1996 paradoxne sú ženy v tehotenstve s imunitou dosť biedne, takze neboj, nič nenormálne to nie je ale všetko rieš s DR 😊