Nemáte někdo zkušenost?

nikyyyyy
17. dub 2024

Dobrý den, od včera mě trápí takový problém, se kterým potřebuji poradit.
začnu úplně od začátku.
včera ráno jsem vůbec nevypadala na to, ze by mi něco mělo být..
odpoledne jsem usnula na 2 hodiny s tím, že jsem se neustále probouzela zimou.
no nakonec mě probudilo, že jsem začala strašně brečet.
měla jsem horečku, bylo mi na zvracení, zimnici, motala se mi hlava, bolest celého těla a jakoby mě boleli ledviny.. a taky od té doby mi to doprovází i průjem..
tohle všechno trvalo minimálně třičtvrtě hodiny, kdy se mi klepalo celé tělo a nešlo to zastavit..
když jsem se pak nějak uklidnila, šla jsem na čerství vzduch, kde to bylo docela dobrý. po návratu domu jsem byla strašně unavená, neměla jsem chuť k jídlu jen me bolela hlava.
no ale ten problém začíná tady, celou noc jsem skoro nespala.. mela jsem pořád horečku a strašně horký tělo ale byla mi zima, problém je v tom, ze co hodinu jsem se budila kvůli průjmu..
je hodně řídký s hlenem a k tomu mám křeče v břiše.
co mě ještě zaráží, že ve 4 hodiny ráno místo toho, jak mi byla zima, se to otočilo a začala jsem se strašně potit.. vůbec nechápu co se to teď děje s mým tělem, jsem unavená a vyčerpaná.. ale než půjdu k doktorovi, chtěla jsem vědět, zda někdo zažil něco podobného.. nebo jestli máte nějaké rady co mám dělat.. nebo nevíte co by to mohlo být..
předem děkuji za odpovědi.

1pomnenka
17. dub 2024

Střevní chřipka, covid, campylobacterie, salmonela a dalších 10 věcí. Úplně normální, že se zimnice střídá s pocením, zcela v normě, co se děje s tvým tělem, tělo bojuje s nemocí, musíš být unavená. Když to nedáváš, zajdi si k lékaři.

hennrietta
17. dub 2024

Nějaká nemoc. Ale bez toho aby se na tebe podíval lékař a udělal odběry, popř. jiná vyšetření, to může být cokoli....

reeeza
17. dub 2024

Podle mě střevní chŕipka. Většinou bývá tak 2, 3 dny. Teplotu bych úplně nesrážela, zvýšením teploty se tělo snaží zabít bakterie a viry.