Je tu prosím někdo koho léčili infuzemi solumedrolu? Zajímají mě zkušenosti, od včera je mi spíš hůř, tak jestli je to normální jev, případně za jak dlouho se to u koho rovnalo...
@monii007 a sakra, mě se právě zhoršil celkově stav- moje závratě, stěží chodím bez držení, nevolnosti,bolest hlavy, divné pocity v očích... Doufala jsem že se to upraví během několika dní, teď je to dost brutální...☹️
@apokalismus vydrzte, bude zase dobre. U kazdeho to trva jinak dlouho. Byla to moje prvni lecba, tak mozna proto. Ale ono celkove je to desna srajda 🙈 nic prijmneho.
@monii007 děkuju,u mě právě také, navíc není konečná diagnóza, tak pořád nevím jestli to neprobíhá stylem pokus omyl jako doteď... A tedy takovéhle zhoršení mě překvapilo i když jsem čekala že to nebude úplně ideální neb reaguju na vše špatně...
@apokalismus me to dali po diagnóze na roztrousenou sklerózu. Mela jsem zanet ocniho nervu.
@monii007 u mě se právě k diagnóze nemůžou dopracovat... podle punkce by to prý na rs odpovídalo, tak uvidíme co bude dál...
@apokalismus tak jeste magneticka rezonance a bude jasno. Ale snad to bude neco jineho 🙏
@monii007 no spíš se bojím že rezonance nic neukáže a bude stále nejasno, takže žádná léčba, žádný příjem, žádné vyhlídky...jen čekat zda se to někdy ještě zlepší... Ta diagnóza by byla potřeba no ☹️
@apokalismus to je pravda, ale snad neco lepsiho nez RS 🙈😉 uvidite. Ta nevedomost je hloupá no. Navicy kdyz vam neni dobre.
@monii007 abych řekla pravdu po těch 13 měsících těch stavů je mi úplně jedno co tam bude, hlavně aby na to byla léčba a došlo ke zlepšení stavu...
@apokalismus ja se s nim lecila. 4 dny kapacky.
Bohužel, jak pisete, bylo mi hrozně, ale asi 3 mesice 😄🙈 nebyla to zadna sranda. Opravdu jsem se dlouho davala do kupy. A ucinek taky nastupoval postupně casem.