Někdo se zkušenostmi s léčbou Solumedrolem?

apokalismus
28. lis 2021

Je tu prosím někdo koho léčili infuzemi solumedrolu? Zajímají mě zkušenosti, od včera je mi spíš hůř, tak jestli je to normální jev, případně za jak dlouho se to u koho rovnalo...

monii007
28. lis 2021

@apokalismus ja se s nim lecila. 4 dny kapacky.
Bohužel, jak pisete, bylo mi hrozně, ale asi 3 mesice 😄🙈 nebyla to zadna sranda. Opravdu jsem se dlouho davala do kupy. A ucinek taky nastupoval postupně casem.

apokalismus
autor
28. lis 2021

@monii007 a sakra, mě se právě zhoršil celkově stav- moje závratě, stěží chodím bez držení, nevolnosti,bolest hlavy, divné pocity v očích... Doufala jsem že se to upraví během několika dní, teď je to dost brutální...☹️

monii007
28. lis 2021

@apokalismus vydrzte, bude zase dobre. U kazdeho to trva jinak dlouho. Byla to moje prvni lecba, tak mozna proto. Ale ono celkove je to desna srajda 🙈 nic prijmneho.

apokalismus
autor
28. lis 2021

@monii007 děkuju,u mě právě také, navíc není konečná diagnóza, tak pořád nevím jestli to neprobíhá stylem pokus omyl jako doteď... A tedy takovéhle zhoršení mě překvapilo i když jsem čekala že to nebude úplně ideální neb reaguju na vše špatně...

monii007
28. lis 2021

@apokalismus me to dali po diagnóze na roztrousenou sklerózu. Mela jsem zanet ocniho nervu.

apokalismus
autor
28. lis 2021

@monii007 u mě se právě k diagnóze nemůžou dopracovat... podle punkce by to prý na rs odpovídalo, tak uvidíme co bude dál...

monii007
28. lis 2021

@apokalismus tak jeste magneticka rezonance a bude jasno. Ale snad to bude neco jineho 🙏

apokalismus
autor
28. lis 2021

@monii007 no spíš se bojím že rezonance nic neukáže a bude stále nejasno, takže žádná léčba, žádný příjem, žádné vyhlídky...jen čekat zda se to někdy ještě zlepší... Ta diagnóza by byla potřeba no ☹️

monii007
28. lis 2021

@apokalismus to je pravda, ale snad neco lepsiho nez RS 🙈😉 uvidite. Ta nevedomost je hloupá no. Navicy kdyz vam neni dobre.

apokalismus
autor
28. lis 2021

@monii007 abych řekla pravdu po těch 13 měsících těch stavů je mi úplně jedno co tam bude, hlavně aby na to byla léčba a došlo ke zlepšení stavu...