Nejlepší přírodní přípravek na menopauzu. Nemáte zkušenost s Venirou?

magdalena28
19. dub 2024

Ahoj zdravím všechny,

Mám tady otázku, na přípravky na menopauzu pro mou maminku. Strašně teď trpí, tak jsem si říkala, jestli tady nenajdu nějakou dobrou radu.

Koukala jsem na internetu na nějaký přírodní přípravky na zmírnění příznaků, fakt chci aby to bylo přírodní a nebyl v tom žádný sajrajt. Jako našla jsem nějaká různá srovnání, třeba zde: https://rodicovo.cz/nejlepsi-pripravky-na-menop... ale nevím jak tomu vlastně můžu věřit. Nemáte někdo třeba zkušenost s tou Venirou? Případně cokoliv. Jen ať je to zkrátka spíš přírodní, než chemické. Díky moc!

jihlavanka
20. dub 2024

@magdalena28 co třeba sarapis sója+červený jetel?

evculinda
20. dub 2024

@magdalena28 z osobní zkušenosti v rodině kozí kolostrum. Kozí kolostrum je extrémně bohaté na ženské pohlavní hormony, což je vhodné pro starší ženy a během menopauzy(když vlastní produkce estrogenů v těle pomalu vysychá) - naopak ale velmi NEvhodný doplněk pro všechny děti až do konce puberty, kvůli velkému množství estrogenů.

plamenek
Autor odpověď smazal
Zobraz
plamenek
20. dub 2024

@magdalena28 Vyzkoušela jsem GS Merilin, NATURVITA meno komfort a MOVit energy menopauza - bohužel žádný účinek. Nyní beru od začátku dubna přípravek od Veniry, uvidíme... Jinak moje gynekoložka doporučuje z přírodních produktů Gynex kapky nebo Sarapis. Na každého zabírá něco jiného. Známé také pomohl ten červený jetel.

magdalena28
autor
20. dub 2024

Moc děkuji všem za reakce! Předám info mámě 🙏🏻

lenickakl
21. dub 2024

Mamka na doporuceni gynekologa brala fytofem nebo tak nak