Ahojte, už som sem písala ale rada by som vedela vás názor. 20.10 som užila tabletku po Ellaone aj napriek tomu, že užívam antikoncepciu (bohužiaľ vtedy som mala črevné problémy a keďže som spanikárila tak som užila aj ellaone). Posledný styk bol teda 26.10. Následne po dobratí blistra mi prišlo krvácanie avšak teraz mám znovu pauzu a zatiaľ krvácanie žiadne. Mohli sa mi rozhodiť hormóny? Zavolať aj gynekológovi cez týždeň?
@lencaa11 ďakujem, špinila som dnes tak maximálne hodinu. Asi mi nič neostáva len ísť ku gynekologovi
Proč zakládáš další diskuzi ? 🫣🫣🫣
@nita1984 pretože sa bojím, ešte sa mi to nestalo
A myslíš ze víc diskuzi ti pomůže ? Mas negativní test, mas negativní krev. Styk byl tak dávno, ze už bys musela mít plod viditelný na UTZ včetně srdeční akce. Navíc užívat antikoncepci a psala si, ze styk byl s ochranou.
Navíc u antikoncepce žasne silné krvácení být nemusí. Neuznává vajíčko, není důvod aby výrazně rostla sliznice a tím pádem je krvácení slabé. X cyklu s antikoncepci jsem nekrvacela.
Jinak poruchu cyklu si můžeš přivodit i stresem. Takže se objednej k dr. Protože i kdyby si založila 20 diskuzi, ničemu to nepomůže.
Vzhledem k tomu kolik chemie sis do těla nasrala s antikoncepci dohromady s pilulkou po, bylo by spis divny, kdyby ti to hormony nerozhazelo 🤷🏻♀️
@bbarshaa aj napriek tomu, že som tú tabletku užila takmer pred 2 mesiacmi?
Řekla bych, ze klidně i na rok…
I samotná antikoncepce tělo rozhodí na dost dlouho, natož takováhle nálož.
@bbarshaa ďakujem, krv pozorujem avšak je v takom malom množstve že to nepovažujem za Menzes
Ano mohli se vám rozházet hormony