Ahoj maminy, mám měsíční holčičku a jak už to s miminkem bývá v noci toho moc nenaspi takže se ráno v zrcadle leknu sama sebe, neznáte nějakéj krém nebo něco na unavený obličej?
Jeste doplneni, fajn je dat si do rozprasovace obyc vodu, nejlepe prevarenou ci kojeneckou a poprasovat se a tim plet hydratovat a osvezit.
Kazde rano, kdyz mimi nakrmim, dam si ho do postele k sobe a delam si make-up, bez nej ani ranu. Mimi me pozoruje a ja se sebe pak nelekam v zrcadle👧 Ja se vyspala az 4 mes po porodu, to si to sedlo a mimi spinka celou noc😉 Takze vydrz👶
Můžeš zkusit ranní osvěžení ledovou vodou nebo přímo kostkami ledu. Další skvělá věc je obličejová gymnastika. A nejlepší je pitný režim přes den.. Dále hydratovat pokožku kyselinu u hyaluronovou.. mám sérum od Ryor - navlhčím obličej, namažu a nechám zaschnout.
@zuzaaanka Joo s tou kojeneckou vodou bych to mohla zkusit 👍
Mně pomohlo toto: https://www.notino.cz/lancome/energie-de-vie-an.... Je to teda drahé, ale za mě spokojenost 🙂
Ahoj, asi te zklamu, ale na tohle zadne kremy nepomuzou. Ale uklidnim te, ze si to sedne a zas se vyspis a budes krasna 🙂 hlavu vzhuru, ten prcek za to stoji 😉