Nedostatek spánku. Neznáte krém/něco na unavený obličej?

esterkaasamik
11. dub 2017

Ahoj maminy, mám měsíční holčičku a jak už to s miminkem bývá v noci toho moc nenaspi takže se ráno v zrcadle leknu sama sebe, neznáte nějakéj krém nebo něco na unavený obličej?

zuzaaanka
11. dub 2017

Ahoj, asi te zklamu, ale na tohle zadne kremy nepomuzou. Ale uklidnim te, ze si to sedne a zas se vyspis a budes krasna 🙂 hlavu vzhuru, ten prcek za to stoji 😉

zuzaaanka
11. dub 2017

Jeste doplneni, fajn je dat si do rozprasovace obyc vodu, nejlepe prevarenou ci kojeneckou a poprasovat se a tim plet hydratovat a osvezit.

35_a_budu_mamka
11. dub 2017

Kazde rano, kdyz mimi nakrmim, dam si ho do postele k sobe a delam si make-up, bez nej ani ranu. Mimi me pozoruje a ja se sebe pak nelekam v zrcadle👧 Ja se vyspala az 4 mes po porodu, to si to sedlo a mimi spinka celou noc😉 Takze vydrz👶

drakenn
11. dub 2017

Můžeš zkusit ranní osvěžení ledovou vodou nebo přímo kostkami ledu. Další skvělá věc je obličejová gymnastika. A nejlepší je pitný režim přes den.. Dále hydratovat pokožku kyselinu u hyaluronovou.. mám sérum od Ryor - navlhčím obličej, namažu a nechám zaschnout.

esterkaasamik
autor
12. dub 2017

@zuzaaanka Joo s tou kojeneckou vodou bych to mohla zkusit 👍

narnell
17. dub 2017

Mně pomohlo toto: https://www.notino.cz/lancome/energie-de-vie-an.... Je to teda drahé, ale za mě spokojenost 🙂