Holky ve ctvrtek jsem byla 5h v celkove narkoze. Po probuzeni jsem mela hrozny zachvat zimnice, az tak ze jsem nekontrovatelne mlatila rukama i nohama. Na jipu me pak zahrivali. Dnes rano me pustili domu, ale me je proste porad silena zima🥶 Nedokazu se zahrat.
Mate prosim nektera zkusenost jak dlouho tenhle stav trva?
Tohle jsem měla také. Měla jsem krátkodobou a ještě tentýž den jsem šla domu. Doma mi byla zima ještě den po narkoze a další dny už to bylo dobre.
Já po císaři měla brutální zimnici. A zároveň jsem byla zpocená jak myš. Vytáhnout ruku z pod peřiny,tak mi umrzne. Trvalo to půl hodiny a pak klid. Ani jsem to nikomu neřekla.
Holky diky, ja mela takovy tres, ze me museli drzet, bylo to hrozny, pak me zahrivali vyhrivanou podlozkou a vyhrivanou perinou.. Takze musim vydrzet, diky.
Mám za sebou dvě cca hodinové narkozy a taky mi byla hrozná zima. Na dospáváku zimnice že jsem si málem vytáhla kapačku. Druhý den jsem měla ještě dvě deky, ale potom už to bylo asi dobré. Ty máš za sebou narkozu delší, tak to asi potrvá delší dobu, než se srovnáš. Za sebe bych doporučila hlavně odpočívat, kvalitní jídlo a dostatek tekutin.