Náraz zády do gumového kruhu-tobogán. Co myslíte?

10. říj 2024

Dobrý den, jdu možná s blbým dotazem, ale byla jsem s kamarádkou a dětma v aguaparku a jela jsem s kamoskou (která váží asi o 40 kg víc než já :D ) na toboganu na kruhu pro dva. Jak tam byl takový sešup, tak ona byla vepredu a jelikož je těžší, tak mě to zvedlo nahoru a spadla jsem zase zpět na zada na ten kruh. Asi tak 5x. Neřešila jsem, ale teď mě zada lehce pobolivaji. Muzu z toho mít např něco s ledvinou, odraženou nebo podobně? Mám do toho mesicky, takže krev v moci asi nezjistim. Ale zase si říkám, když třeba děti skáčou na skakacim hradě a padají tam, tak tam je taky ta guma někde víc nahustena a tvrdá a neresi se to. Nevím, spis mě to teď znervoznilo, ten kruh byl fakt dost nahuštený vzduchem (tvrdší). Moc děkuji za odpovědi :D 🤦🏼‍♀️

exbordelar
10. říj 2024

To ti pres internet nikdo nerekne. Mozne to samozrejme je, ze sis ublizila nejak vic a odnesly to ledviny. Mozne je taky to, ze ti nic neni.
Jestli te to boli, zajdi si zitra za praktickym lekarem a spolecne se dohodnete, co dal. Tohle se zjisti jedine tim, ze te vysetri.