Náraz hlavou do dvířek od linky. Šli byste k lékaři?

mili11111111
10. bře 2024

Ahoj asi před půl hodinou sem si nevšimla že kamarádka otevřela vrchní dvířka od kuchyňské linky já byla otočení,pak sem šla aniž bych si všimla a narazila do nich nad čelo přímo do toho rohu od dvirek zas tak velká slupka to ani nebyla celkem ale jak sem se prastila tak sem se sesunula na zem bez vědomí sem nebyla pamatuji síto mám tam ŠRÁM a trosku bolí,mám hrozný strach ,hrozně hned panikarim kamarádka říká že nic ztoho mít nemůžu,ale já se hrozne bojím vnitřního krvácení,,hned začnu plasit,kamarádka říká že se už prastila hodně krát a nic ji nebylo,ale mám strach ,nevím jestli někam jít nebo se snažit uklidnit ,a nepanikarit ,stálost někomu stejná věc nebo pidodne potřebuji uklidnit celkemdekuji

klokanka31
10. bře 2024

@mili11111111 Zase troll? 🙄

cilkat
10. bře 2024

Při "bodovém" nárazu bys musela mít poškozenou lebku, abys poškodila mozek. To zjevně nemáš. ... kdybys s sebou flákla na plocho zátylkem o podlahu, už bych si tak jistá nebyla, ale tohle je prostě "boule" a nic ti není.
Jediný doktor, o kterém bych uvažovala, je psycholog, pokud takle reaguješ na úrazy obecně.

nat
10. bře 2024

@mili11111111 no urcite by se VAmi zaobiraly,leda by se VAm vysmaly,tohle nemuzete myslet vazne 🙈 Ale jak je psano vyse,urcite bych doporucovala navstivit psychologa,protoze pokud mate takovouhle paniku,je nutne s tim neco delat.

slecnami
10. bře 2024

Kamarádka už asi nebude kamarádka... 😂😂 Jako promiň, ale jestli to myslíš vážně, tak psycholog bude správná specializace...

tereza0111
10. bře 2024

No, ale zas zraneni mozku by vysvetlilo kvalitu projevu