Zdravím, z ničeho nic se mi rozhodil menstruační cyklus. Vždy jsem to měla tak kolem 28 dni +/- 3 dny a najednou poslední dva cykly úplně mimo, 38 dní pak jsem to dostala už po 16 dnech a teď už je zase 35. den a nikde nic. Nevím co si o tom myslet. Je mi 39. To už mi začíná přechod nebo co 🤔 stalo se to některé z vás. K doktorce půjdu, ale chtěla jsem ještě počkat na tenhle cyklus. Jestli se ho teda dočkám. Žádné jiné problémy nemám, možná trochu tlak v podbřišku jako bych to měla dostat. Ale nevím jestli to není spíš z nervů jak na to teď musím furt myslet.
Ja by som to radšej riesila s dr žena má mať za rok 11-13 cyklov v rozmadzi 21-35 dní. Mne nikdy nechodí presne na den stále je to +-3dni a ak nraz-2x do roka (nie za sebou) sa stane, ze príde inak neriesim ale toto by som konzultovala s Dr predsa budeš mat lepšiu istotu ako takto cez internet pretože ani ten 16 ani 38 dňový cyklus nebol "tabuľkový"
@oren stalo. Souviselo to se stresem, když se odstranil stres, srovnal se zas cyklus. Taky jsem to měla 26/28, pak najednou 18, 24, 17, 30..