Ahojte, od 10.1 som bola chorá. Teraz je to už ok ale trápi ma únava. Nie je to také že zaspávam ale keď si ľahnem, ukľudnim sa tak zaspím. Už asi 3 deň si poobede musím pospať na hodinku a potom to prejde. V noci spím 8 hodín. Ako premôcť únavu?. Môže to byť z choroby, ktorú som mala? Napadlo mi aj tehotenstvo ale testy sú negatívne,(posledny bol robený včera a to 19 dní od styku) tak snáď to môžem vylúčiť.
@emillyhk mala som presne to čo popisuješ. Práveže ani netuším čo s tou únavou.
Všichni kdo kolem Vánoc prodělali virózu trpí ten únavou,aspoň v mém okolí. Navíc moje MUDr mě moc nepotěšila, viróza se prý díky tomu vrací,někomu i vícekrát než 2x? A to já nastoupila do nové práce, takže spím dřív než nejmladší 🫣😂
Ďakujem za odpovede dievčatá. Tak to asi bude práve z choroby
@emillyhk ešte sa spýtam,
ako dlho si mala únavu po chorobe?
Hm, tak dva týdny určitě. Já mám normálně problémy usnout a ty dva týdny jsem usnula snad během pěti, maximálně deseti minut. Teď už je to zase v normálu.
Ještě k tomu usínání - byl to takový divný pocit, jako když ti najednou "ujedou nohy" a ty se propadneš. Nebylo to fyzické, žádné záškuby. Ale jako kdyby mi prostě "ujel" mozek a najednou tma... Blbě se to popisuje, ale bylo to strašně nepříjemné.
Tak záleží, co ti bylo. Manžel byl takhle unavený po covidu, já měla teď něco podobného o Vánocích - pár dní nachlazení, trochu rýma. Ale předtím i potom únava, že jsem usínala jen jsem si sedla. Pokud nemusíš, nepřemáhala bych to, naopak bych se nadopovala vitamíny a odpočívala, tělo ví, co potřebuje.