Můžu mít zlomený nos?

britney
3. únor 2018

Asi před 3-4 dny mě malá praštila hlavou tvrdě do nosu. Dřepela na zemi, ja byla za ní a ona se prudce postavila a prásk- můj nos to schytal.
Zatmělo se mi pred očima, bolelo asi 5-10 minut a bylo to ok. Žadný otok, krvácení a dýchaní ok, ani žadná bolest. Vlastně jsem na to i zapomněla.

Včera- asi 3 den od rány jsem začala pociťovat jakože bolest na leve strane nosu asi ve středni časti. Zaráží mě že az po 3 dnech a ne přímo hned.
Dnes jsem se koukala do zrcadla a přijde mi nalevo uprostred lehce opuchlý a ta špicka lehce vybočuje do pravé strany- nijak to extra viditelné není na první pohled.
Může to být zlomene?

kladpol
3. únor 2018

@britney Já myslím že by i mohlo, ale spíše by to mohlo být třeba jen naštípnuté. Vždycky jsem slyšela že naražené bolí daleko víc než zlomené. Asi bych si zašla k lékaři na prohlídku nebo na rentgen, ať máš jistotu.

gracinka7
3. únor 2018

Může. Já už jsem měla nos zlomený 2x.

mandala
3. únor 2018

Pokud máš pocit, že je nos na stranu, tak bych se obávala, že může být zlomený...

britney
autor
4. únor 2018

Diky. Opravdu? Me vsichni kolem me tvrdi že to není pravděpodobné, že by to bolelo mnohem více, že bych jen tak nesedela a popijela vínko v klidu..Ze bych pry určitě měla krvácení a modřiny a bolelo to nonstop.
Me to právě začalo bolet až po 3 dnech. Právě jsem si rikala proč mě bolí nos - úplně jsem na tu ránu zapomněla , no a vzpomněla jsem si ze myslím to bylo v úterý večer mě mladá praskla do nosu.

luckavolosyn
4. únor 2018

Můj manžel měl zlomený nos bez posunu kosti podle rentgen a neměl modrinu žádnou akorát ho bolel

britney
autor
5. únor 2018

Tak u DR jsem byla vcera odpoledne a zlomene to pry neni. Rengen nebyl, ze neni treba, jen to jemne prosahali kolem. boli to cimdal vice a taky je videt vice jiz to natekle pod okem.
Nechapu ze to nebolelo ihned po narazu ale az po 3-4 dnech. Pry to je normalni ze to zacne bolet az za dyl..rikali ze i modriny venkovni mi muzou udelat i zitra.